Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ: ΔΙΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΟ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΜΙΖΕΙ WINE BARS

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ: ΔΙΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΟ ΚΑΙ Β...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι βετεράνοι και το κρασί

Τι συζητιέται στη νυχτερινή Αθήνα, πέραν από τα «μπουζούκια» παλιάς κοπής; Αφού ξεκίνησαν τα ξενύχτια Νατάσσα Θεοδωρίδου (Vox), Πάολα με Αργυρό και Φουρέιρα (Teatro), Kαρράς –Μαζωνάκης (Εναστρον) Ρέμος-Νικολόπουλος(Διογένης),Βέρτης (Κέντρο Αθηνών), ο πατρινός Νίκος Οικονομόπουλος με το Χρήστο Χολίδη (Fever) και αναμένεται με ενδιαφέρον το ντεμπούτο της Αννας Βίσση στο Hotel Ermou,  άλλα-πιο «εναλλακτικά»- είναι τα νέα που ξεχωρίζουν.

*Ξεκίνησε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις το πρόγραμμα του «μεγάλου» Γιάννη Πάριου στην «Ιερά Οδό», το οποίο όμως θα συνεχιστεί-σε καιρούς κρίσης- μόνο τα σαββατόβραδα και την Κυριακή μεσημέρι στις 4. Η πρεμιέρα προκάλεσε συνωστισμό και ο Γιάννης Πάριος, αποθεώθηκε από τους λάτρεις του σε  ερωτικά, χορευτικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια. Τα αθηναικά media τον θέλουν στην καλύτερη φάση του, με το συναισθηματισμό της φωνής του να μην έχει αντίπαλο. Μαζί του εμφανίζονται η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης των Stavento, οι οποίοι ανοίγουν το πρόγραμμα μαζί με προσωπικές τους επιτυχίες, ενώ μετά κάνουν και αυτόνομες εμφανίσεις.

 

*Eντωμεταξύ, διήμερα στο πάλκο ξεκινάει και ο «πρίγκιπας» του λαικού τραγουδιού Τόλης Βοσκόπουλος. Επιστρέφει για τρίτη χρονιά από αυτή την Τρίτη 1/12 στο «Baraonda» των Αμπελοκήπων, όπου θα παρασύρει τους θαυμαστές του κάθε Τρίτη και Τετάρτη. «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Εγώ αγαπώ μία», «Ανεπανάληπτος» συγκαταλέγονται στο προσωπικό του ρεπερτόριο που αποτελεί δική του ξεχωριστή κατηγορία. Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Νίκος Νομικός, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

 

*Oπως ακούγεται πάντως η Αθήνα ζει στους ρυθμούς όχι της πίστας αλλά των wine bars που ξεφυτρώνουν πια παντού! Ειδικά στο κέντρο μιλάμε για κυρίαρχη τάση.Το Οinoscent, στην οδό Βουλής, το Heteroclito με τη γαλλική αύρα στη Μητροπόλεως, το By the Glass στο επανασχεδιασμένο νεοκλασικό της στοάς Ράλλη , η στυλάτη  Kiki de Grece στην Ηπίτου,το Vintage επίσης στη Μητροπόλεως στο ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο του Χυτήρογλου,  το Harvest στην Ευριπίδου,το Para Siempre, στον πεζόδρομο της Χάρητος, προτείνουν σπάνιες ξένες ετικέτες, μεγάλη λίστα ελληνικών κρασιών, ισπανικές μποτίλιες κλπ Στο Χαλάνδρι, αρέσει το Wine not, στο Περιστέρι το Grapes, το Wine up στην Πετρούπολη, το Sideways στην Πλάκα, το Bobo στο Κουκάκι, το Corks & Forks στον Πειραιά, το Cinque στου Ψυρρή. Η περιφέρεια –Θεσσαλονίκη, Λαμία, Ναύπλιο, Πάτρα-δείχνουν να ακολουθούν το ρεύμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View