Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μια επιτυχημένη φιλοξενία από τη Grecotel

Μια επιτυχημένη φιλοξενία από τη Grecotel

Ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα

Η Grecotel, σε συνεργασία με τις Τουρκικές Αερογραμμές, διοργάνωσε πριν λίγες ημέρες και πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την φιλοξενία και ξενάγηση στην Αθήνα μίας ομάδας δημοσιογράφων ταξιδιωτικού & lifestyle ρεπορτάζ top μέσων ενημέρωσης της Τουρκίας, όπως είναι το τηλεοπτικό κανάλι NTV, η εφημερίδα Hurriyet, τα περιοδικά Marie Claire, Fashion & Travel και το celebrity περιοδικό Alem.

Ο σκοπός της επίσκεψης των travel & lifestyle editors ήταν να γνωρίσουν από κοντά τις εναλλακτικές προτάσεις ψυχαγωγίας που προσφέρει η σύγχρονη πόλη της Αθήνας σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορική κληρονομιά της ώστε να προβάλλουν και τους χειμερινούς μήνες το πολυδιάστατο πρόσωπο της πρωτεύουσας ως ιδανικό προορισμό για την Τούρκικη αγορά.

Η Grecotel ανέλαβε την φιλοξενία της διαμονής στο πολυτελές ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena στην Πλατεία Κοτζιά και, καθ’όλη την διάρκεια της παραμονής τους, διοργάνωσε ένα ελκυστικό πρόγραμμα ξενάγησης σε μουσεία σύγχρονης τέχνης, σε hot spot εστιατόρια, καφέ & bars, βόλτες στους εμπορικότερους δρόμους της πόλης αλλά και στα πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια στην Πλάκα και το Μοναστηράκι.

Στην επιτυχία της φιλοξενίας του press trip συνέβαλαν καθοριστικά κι άλλοι χορηγοί όπως το all day City Bistro Athens Restaurant & Bar στη Στοά City Link όπου χτυπάει η καρδιά της εμπορικής ζωής της Αθήνας όπου οι δημοσιογράφοι απόλαυσαν κλασική ευρωπαϊκή bistro κουζίνα. Η νυχτερινή διασκέδαση ξεκίνησε από το ατμοσφαιρικό all day Osterman bar & dining room στην Πλατεία Αγ.Ειρήνης και συνέχισε στην μοναδική ιδιωτική λέσχη Salon de Bricolage όπου έζησαν την εμπειρία της jet set διασκέδασης στην Αθήνα. Την επόμενη μέρα το μουσείο του Ilias Lalaounis άνοιξε με χαρά τις πόρτες του για μία ξενάγηση στη πλούσια συλλογή κοσμημάτων του ενώ στο Μουσείο Μπενάκη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και την έκθεση φωτογραφίας, που θα συζητηθεί έντονα το ερχόμενο διάστημα, του διάσημου καλλιτέχνη Τάσου Βρεττού με τον οποίο γευμάτισαν στο εστιατόριο του μουσείου και αντάλλαξαν απόψεις. Την τελευταία ημέρα θαύμασαν από κοντά την Ακρόπολη αλλά και τα αριστουργήματα των εκθεμάτων του ναού στο Μουσείο Ακρόπολης και το απόγευμα απόλαυσαν ελληνική κουζίνα με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική στο παραδοσιακό καφενείο & μεζεδοπωλείο η Ωραία Ελλάς, που αποτελεί ταυτόχρονα και Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης.

Οι δημοσιογράφοι ενθουσιάστηκαν από τη φιλοξενία της Grecotel και το πλούσιο πρόγραμμα ξενάγησης ανεβάζοντας συνεχώς δημοσιεύσεις στα social media. Δήλωσαν ότι «αυτή η επίσκεψή μας στην Αθήνα ήταν ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έχουμε πραγματοποιήσει και θα μας μείνει αξέχαστο».

Η Grecotel, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, συμβάλλει ενεργά στην προβολή της Αθήνας ως ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα γραφεία τηςGrecotel: κα Κωνσταντίνα Τσαντάκου: 210 3743633,www.grecotel.com

*photo caption: Νίκος Τριβουλίδης Διευθυντής Πόρων & Ανάπτυξης Μουσείο Μπενάκη, Νικολέττα Μέντη Γραφείο Επικοινωνίας Μουσείο Μπενάκη, Βίκυ Βαλάνος International Communications & CSR Manager Grecotel, Δημοσιογράφος Fashion & Travel magazine, Alp Yavuzeser Γενικός Διευθυντής Τουρκικών Αερογραμμών Ελλαδας, Γιάννης Τσίχλης Διευθυντής Marketing Grecotel, Δημοσιογράφος Marie Claire magazine, Δημοσιογράφος Alem magazine, Δημοσιογράφος Hurriyet newspaper & παρουσιαστής NTV channel, Ipek Bastacioglu Διευθύντρια Marketing Τουρκικών Αερογραμμών Ελλαδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά