Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Κορυφαίος προπονητής της Ασίας ο Ποστέκογλου

Ποδόσφαιρο: Κορυφαίος προπονητής της Ασί...

Νέα διάκριση για τον Ελληνοαυστραλό πρώην προπονητή της Παναχαϊκής

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο κορυφαίος προπονητής της Ασίας για το 2015, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ηπείρου στη σχετική εκδήλωση στην Ινδία.

Σημαντική διάκριση για τον ελληνικής καταγωγής ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Αυστραλίας, Άγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Ασίας (εκεί υπάγονται τα καγκουρό, στην ασιατική ποδοσφαιρική ομοσπονδία), σε γκαλά που διεξήχθη στην Ινδία.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου παρέλαβε αυτό το βραβείο χάρη στην κατάκτηση του Asian Cup με την εθνική Αυστραλίας (κορυφαία ομάδα της χώρας), στις αρχές του τρέχοντος έτους αλλά και στην εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

"Είναι τιμή μου αυτό το βραβείο. Σαν Αυστραλός, το να κοουτσάρω την εθνική ομάδα είναι τρομερή εμπειρία και αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς που έχουμε κάνει εδώ και 12 μήνες. Το ποδόσφαιρο της χώρας κάνει σημαντικά βήματα και οι προπονητές είμαστε μέρος αυτού", υποστήριξε ο Άγγελος Ποστέκογλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Στην λίστα για τον πάγκο της Εθνικής, ο Άγγελος Ποστέκογλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports