Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα από την Αστυνομία βίντεο και φωτογραφίες του φονιά ενός 88χρονου

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα από την Αστ...

Η Αστυνομία καλεί όποιον αναγνωρίζει τον δράστη να το πει

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τέσσερις φωτογραφίες και απόσπασμα βιντεοληπτικού υλικού, όπου απεικονίζεται - αγνώστων στοιχείων - δράστης ανθρωποκτονίας ενός 88χρονου, που έγινε το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου 2014, στην περιοχή της Άνω Πόλης, πιθανόν με κίνητρο τη ληστεία.

Ο δράστης μάλιστα επέφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην τραχηλική χώρα του θύματος, παρά του ότι ήταν αδύναμος να αντιδράσει. Αυτόπτες μάρτυρες αναγνώρισαν από το υλικό αυτό που δόθηκε και στη δημοσιότητα τον δράστη, ενώ ορισμένοι ανέφεραν στις Αρχές, πως τον είχαν δει και άλλες ημέρες να γυρνάει στην γειτονιά πριν το φονικό.

H συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία, καθώς συντρέχει ανάγκη εντοπισμού και άμεσης σύλληψης του δράστη, προς εξυπηρέτηση της ανάγκης προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της συγκεκριμένης πράξης.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388340 και 388451. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις