Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Π. Παυλόπουλος από Πάτρα:"Αγάπη στον Συνάνθρωπο, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη"- Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον Πολιούχο- ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Π. Παυλόπουλος από Πάτρα:"Αγάπη στο...

Χιλιάδες πιστοί συνέρρευσαν στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα

«Τύχη αγαθή, η Αχαΐα και η Πάτρα πορεύονται ανά τους αιώνες υπό την σκέπη και την ευλογία του Αγίου Ανδρέου, του Πρωτοκλήτου των Αποστόλων. Από αυτόν εδώ τον Τόπο, όπου άθλησε και μαρτύρησε υπέρ Χριστού, το κήρυγμα του Αγίου Ανδρέου αναβλύζει πάντα, και κυρίως στις μέρες μας, επίκαιρο για την Ελλάδα μας και τον Λαό μας αλλά και για ολόκληρη την Χριστιανοσύνη: Αγάπη στον Συνάνθρωπο, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε από την Πάτρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Ανδρέα. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου φιλοξενείται επίκαιρη έκθεση για τον Πρωτόκλητο.

Πάτρα:Η πόλη τίμησε τον Πολιούχο της Άγιο Ανδρέα - Παρών και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας- Πλήθη πιστών στη λιτανεία -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν σήμερα με την Πολυαρχιερατικη Θεία Λειτουργία, τη Δοξολογία και τη λιτάνευση της Τίμιας Κάρας.

Σία Αναγνωστοπούλου από Πάτρα: Η κυβέρνηση θα τα καταφέρει - Οι δηλώσεις πολιτικών

Πάτρα: Ο διάλογος Γεωργιάδη - Τζιτζικώστα: ''Δεν βλέπεις τι αγαπημένοι που είμαστε''; (Βίντεο)

 

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στη λίτανεία

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αχαιή αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

Παρέστησαν επίσης οι οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας και Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα βρέθηκε και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φωφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις