Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άδ. Γεωργιάδης από Πάτρα:Πάση θυσία να κάνουμε εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου....Ο Τσίπρας πολέμησε την συναίνεση με κάθε τρόπο

Άδ. Γεωργιάδης από Πάτρα:Πάση θυσία να κ...

Ο διεκδικητής της αρχηγίας της ΝΔ παρέστη σήμερα στις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, την Πάτρα, όπου και παρέστη στη δοξολογία και τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλης Άγιο Ανδρέα.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Πιστεύω ότι εάν όλα πάνε καλά στις 13 Δεκεμβρίου θα έχουμε εκλογές. Θέλω να ελπίζω, γιατί δεν εξαρτάται από εμένα, γιατί εάν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαν ήδη γίνει. Επειδή, είναι πολλοί οι παράγοντες, πρέπει να το αποφασίσει η ΚΕΦΕ, πρέπει να έχει λήξει το θέμα με τις εταιρίες και να έχουν πάρει τις σχετικές αποφάσεις. Η δική μου πρόταση είναι, πάση θυσία να κάνουμε εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου».

Δημοσιογράφος: Όσον αφορά με τη σύσκεψη που έγινε, εσείς τι βλέπετε να γίνεται; Ζήτησε συναίνεση ο Πρωθυπουργός και δεν την πήρε, τι βλέπετε;

«Κανείς δεν πιστεύει στα αλήθεια ότι ο κ. Τσίπρας ζητάει στα αλήθεια συναίνεση. Ο κ. Τσίπρας πολέμησε την συναίνεση με κάθε τρόπο. Μου κάνει δε τρομερή εντύπωση, σήμερα διάβασα ένα tweet του κ. Παπαδημούλη που στην ουσία ζητάει από το ΠΑΣΟΚ να κάνουν συγκυβέρνηση. Ακόμα ηχούν στα αυτιά μου οι ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ που έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ  και σκέφτομαι πόσο γρήγορα αλλάζουν απόψεις αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον κ. Στουρνάρα τον έλεγαν οικονομικό δολοφόνο, πριν από έξι μήνες, ήθελαν να τον κλείσουν και φυλακή μάλιστα, και τώρα ο κ. Τσίπρας πλέκει το εγκώμιο του κ. Στουρνάρα ως του καλύτερου Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Σε λίγο, μην σας κάνει εντύπωση, περιμένω τον κ. Τσίπρα να βγει να πει «Ζήτω ο Σαμαράς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις