Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε καφετέρια των Βρυξελλών εθεάθη ο καταζητούμενος μακελάρης του Παρισιού

Σε καφετέρια των Βρυξελλών εθεάθη ο κατα...

Μια μέρα μετά την επίθεση

 

Σε καφετέρια των Βρυξελλών βρέθηκε την επομένη των τρομοκρατικών επιθέσεων του Παρισιού ο Σαλάχ Αμπντελσλάμ, καταζητούμενος ύποπτος για συμμετοχή σε αυτές, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλί Ουλκάντι, του ανθρώπου που πήρε με το αυτοκίνητο τον Σαλάχ από το Παρίσι και τον μετέφερε στη βελγική πρωτεύουσα.

Όπως μεταδίδει το CNN, η πιθανότητα αυτή προβληματίζει ακόμα περισσότερο τις αρχές που ήδη τον είχαν αφήσει να περάσει κάτω από τη... μύτη τους όταν αναχώρησε από τη Γαλλία.

Ο δικηγόρος μίλησε σε βελγικά μέσα ενημέρωσης και είπε ότι ο πελάτης του δέχθηκε τηλεφώνημα για να πάει να παραλάβει έναν φίλο από τον σταθμό μετρό Bockstael στο Λάεκεν, ένα προάστιο βορειοδυτικά των Βρυξελλών. Μαζί με αυτόν τον φίλο -όπως αποκαλύπτεται- ήταν και ο Αμπντελσλάμ. «Δεν ήξερε ότι ήταν ο Σαλάχ και δεν τον αναγνώρισε αμέσως γιατί φορούσε ένα καπέλο», είπε ο δικηγόρος.

Και πρόσθεσε: «Στο αυτοκίνητο, ο Σαλάχ του είπε ότι ο αδελφός του, Μπραχίμα, είχε σκοτώσει ανθρώπους στο Παρίσι και είχε ανατιναχθεί. Για το πελάτη μου, παιδικό φίλο των δυο αδελφών, ήταν ένα σοκ, δεν μπορούσε να το καταλάβει και δεν μπορούσε να σκεφθεί καθαρά».

Στον γυρισμό προς το προάστιο των Βρυξελλών, Σαερμπίκ, οι τρεις του σταμάτησαν σε μια καφετέρια, σημείωσε ο δικηγόρος.

 

 

ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις