Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτυχίες για Έκρηξη και Αστραπή

Επιτυχίες για Έκρηξη και Αστραπή

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στη Χαλκίδα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τις ομάδες τάε κβον ντο της Πάτρας, Αστραπή και Εκρηξη, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στη Χαλκίδα.

Ο απολογισμός για τους συλλόγους των πρωταθλητών ήταν 2 ασημένια μετάλλια και 1 χάλκινο.

Ο λόγος για τη Μαρία Σαγιά, αθλήτρια της Αστραπής που στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση στην κατηγορία των 51 κιλών.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος της Αστραπής συνέχισε την παράδοση των αδελφών του, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στα 61 κιλά μετά από πολύ δυνατούς αγώνες. Πολύ καλή εμφάνιση από τον πατρινό αθλητή αφήνοντας μία πολύ καλή γεύση για το μέλλον του.

Ο αθλητής της Εκρηξης που έκανε αίσθηση μετά από τους πολλούς (σύνολο 7!) νικηφόρους αγώνες του, είναι ο Παναγιώτης Καραμανής. Αγωνίστηκε στην πολύ μεγάλη και δύσκολη κατηγορία των 53 κιλών, και αφού πέρασε από 3 προκριματικούς στους 16 κορυφαίους και από άλλους 4 αγώνες για τα μετάλλια, κατάφερε να αναρριχηθεί στη 2η θέση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η επίμονη και η σκληρή δουλειά του Παναγιώτη Καραμανή, αλλά και η εμπιστοσύνη του δάσκαλου Αντώνη Αντωνακόπουλου έφεραν τη μεγάλη αυτή διάκριση, Πρόκειται για έναν αθλητή με πολύ όρεξη και προοπτική, ο οποίος προπονείται στην Εκρηξη τα τελευταία 3 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάε κβον ντο: Μετάλλια για Έκρηξη και Αστραπή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports