Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία για Πλατανιά και Βέροια στα Περιβόλια

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία για Πλατανιά ...

Καλύτερος ο Πλατανιάς, η Βέροια της ευκαιρίες

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Βέροια αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που είχε κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας που συνέχισε αήττητη εκτός έδρας για ένα ακόμη ματς στο ισόπαλο 0-0 των Χανίων.

Συνεχίζει το φοβερό αήττητο σερί της μακριά απ’ την έδρα της η Βέροια, που έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά στα Χανιά, στην δωδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Καλύτεροι οι Χανιώτες στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως η ατυχία της χτύπησε τρεις φορές την πόρτα, με ισάριθμες αναγκαστικές αλλαγές στην πρώτη ώρα παιχνιδιού.

Σωτηρίου και Γκνιάτιτς στο πρώτο ημίχρονο και Γιακουμάκης στο 65’ οι τραυματίες του Πλατανιά, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική του ανωτερότητα.

Στην έβδομη θέση ανέβηκε ο Πλατανιάς με 15 βαθμούς, στην δωδέκατη η Βέροια με 14.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου (45' Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45+ Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (65' Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπες, Μαλόν, Όστοϊτς, Ετζενγκέλε, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (90' Μαραγκός), Ναζλίδης (72' Κόλα), Αμπντούν (61' Μεραμπασβίλι), Γιουσούφ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον Λεβαδειακό, επί της Ξάνθης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports