Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νέα νίκη για την ΑΕΚ που "σκαρφάλωσε" στην δεύτερη θέση

Σουπερλίγκ: Νέα νίκη για την ΑΕΚ που &qu...

Η ένωση επιβλήθηκε του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ με 2-0

Με υπομονή και καλύτερη προσαρμογή στα θέλω του Πογέτ η ΑΕΚ καθάρισε, 2-0, τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Με σκόρερ σε καθοριστικά σημεία τους Γιόχανσον και Πλατέλλα (ασίστ Τζεμπούρ), η Ένωση ανέβηκε 2η.

Η ΑΕΚ του Πογέτ φαίνεται πως αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό της. Με το νέο σχήμα αυτή την φορά σ’ ολόκληρο του 90άλεπτο, κέρδισε με ευκολία 2-0 τον Παναιτωλικο και πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον πάγκο.

Μια νίκη πάντως, που φέρει φαρδιές πλατιές, δυο υπογραφές. Η πρώτη είναι του Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και κυρίως ήταν για μια ακόμα φορά ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές για την ΑΕΚ.

Η δεύτερη υπογραφή είναι του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός μπήκε αλλαγή όταν το σκορ ήταν στο εύθραυστο 1-0 και οδήγησε την Ένωση σε νίκη δια περιπάτου. Μια ασίστ, ένα κερδισμένο πέναλτι και… ενέργεια στην επίθεση.

Γκολ: 44’ Γιόχανσον, 74’ Πλατέλλας

ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Αρθο (85’ Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε (60’ Πλατέλλας), Αραβίδης (68’ Τζεμπούρ)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγκας(80’ Ζαρκάδας), Κούσας, Μάκος, Μάρτιν, Παπάζογλου, Πάουλο, Ουάρντα (68’ Κουτρομάνος), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Κάπελ (58’ Ρουσκουγιέδα), Μαρκόφσκι

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Μεγάλη νίκη του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόγλειο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports