Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συρρέουν ήδη οι πιστοί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συρρέουν ήδη οι πιστοί στον πανηγ...

Το απόγευμα ο πανηγυρικός εσπερινός

Ο Πρωτόκλητος μαθητής του Ιησού Άγιος Ανδρέας είναι ο πολιούχος της Πάτρας και αυτό το διήμερο κορυφώνονται οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του. Στον Ιερό Ναό του Αποστόλου συρρέουν ήδη πιστοί, για να προσκυνήσουν τον Σταυρό του μαρτυρίου του, την Τίμια Κάρα του και την εικόνα του, για να προσευχηθούν και να ανάψουν ένα κερί.

Σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου, παραμονή της γιορτής , στις 7 το πρωί  τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο  και λιτάνευση της κάρας του Αγίου Ανδρέα, στο εσωτερικό του ναού.

Δέκα Αρχιερείς φέτος στον εορτασμό του Πολιούχου των Πατρών Αποστόλου Ανδρέου στις 29 και 30 Νοεμβρίου - Παρών και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στις 6 το απόγευμα θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στις 10 μ.μ. θα ξεκινήσει η νυχτερινή Λειτουργία, η οποία θα ολοκληρωθεί στη 1.30.

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 7 το πρωί έχει προγραμματιστεί Όρθρος , η Θεία Λειτουργία και θα ακολουθήσει μετά το πέρας της, Δοξολογία κι αμέσως μετά η λιτάνευση της κάρας και της εικόνας του Αγίου, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Η Πάτρα τιμά τον πολιούχο της παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας - Κορυφώνονται οι θρησκευτικές εκδηλώσεις -Το πρόγραμμα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις