Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ισοφαρίστηκε στο 97' η Παναχαϊκή-Έχασε από τα χέρια της μεγάλη νίκη

Φούτμπολ Λιγκ: Ισοφαρίστηκε στο 97' η Πα...

Παναχαϊκή και Λάρισα αναδείχθηκαν 1-1 στο Παμπελοποννησιακό

Ματσάρα στην Παμπελοποννησιακό, όπου το αήττητο της Λάρισας βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος τόσο κοντά στο σπάσιμο!

Μέχρι το 97', η Παναχαϊκή κρατούσε την νίκη στα χέρια της, όμως ο Ξενοδόχοφ ήταν αυτός που δεν περίμενε κανείς να σκοράρει και το έκανε για το 1-1!

Αρνείται να χάσει η φετινή ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" έχουν βάλει πλώρη για την Super League και λες και έχουν βάλει στοίχημα να το πετύχουν με αήττητο.

Η ομάδα της Θεσσαλίας, αν και έπαιζε από το 40' με δέκα παίκτες, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την Παναχαϊκή.

Και αν αυτό δεν φαντάζει τόσο εντυπωσιακό, σίγουρα δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά ο τρόπος που οι φιλοξενούμενοι πήραν την μπουκιά από το στόμα των Πατρινών.

Το ματς είχε φτάσει στο 96', είχαν κερδίσει κόρνερ και άπαντες είχαν κατέβει στην αντίπαλη περιοχή. Ανάμεσά τους και ο τερματοφύλακας, Ξενοδόχοφ.

Με μια εξαιρετική κεφαλιά από εκτέλεση του Μονιάκη και αφού ενήργησε ως σέντερ φορ κλάσης, κατάφερε να στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία και να χαρίσει έναν ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του.

Όλοι έγιναν ένα κουβάρι, ενώ στον αντίποδα οι κοκκινόμαυροι φώναζαν επειδή είχαν παρέλθει τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων.

Ύστερα από δέκα αγωνιστικές, η ΑΕΛ μετράει επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχει 24 βαθμούς και η κορυφή της ανήκει. Όσο για την Παναχαϊκή, έχασε τεράστια ευκαιρία να αναρριχηθεί, μένοντας εννέα βαθμούς πιο κάτω.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Χούσα (89' Χαρτσιάς), Ασίγκμπα, Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Χατζής, Στεργίδης (93' Καρβουνιάρης), Πέδρο (79' Ντελέκος), Σιατραβάνης, Τζίλας.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Πάτο, Μπουντόπουλος (43' Κομεσίδης), Ουρτάδο (65' Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (72' Μπόγιοβιτς).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Μεγάλη νίκη για την Παναχαϊκή, επικράτησε 1-0 του Αχαρναϊκού
Φούτμπολ Λιγκ: Συνεχίζει την αήττητη πορεία της η Λάρισα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports