Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τοξικομανής τα έκανε γυαλιά -καρφιά στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Τοξικομανής τα έκανε γυαλιά -καρφιά στο ...

Μηνύσεις από την πλευρά της Διοίκησης και του εργαζόμενου

Νεαρός Αγρινιώτης τοξικομανής τα έκανε γυαλιά καρφιά στο νοσοκομείο Αγρινίου και σαν ταύρος εν υαλοπωλείο, δια ασήμαντον αφορμή τραυμάτισε τον προϊστάμενο του τμήματος επειγόντων περιστατικών!

Όλα συνέβησαν λίγο πριν την 1 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο τοξικομανής συνόδευε την μητέρα του στα επείγοντα περιστατικά του νοσηλευτικού ιδρύματος. Αρχικά δίχως κάποιο προφανή τουλάχιστον λόγο, άρχισε να διαπληκτίζεται με τον νοσηλευτή του τμήματος, με την κατάσταση πολύ γρήγορα να βγαίνει εκτός ελέγχου καθώς η «δράση» του συγκεκριμένου ατόμου δεν περιορίστηκε μόνο στα «Γαλλικά» που εξαπέλυσε σε βάρος του υγειονομικού. Μαινόμενος κινήθηκε εναντίον του νοσηλευτή και ξεκίνησε να τον χτυπά άγρια σε όλο του το σώμα. Άμεσα στο τμήμα επειγόντων κατέφτασαν άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του νοσοκομείου (security) για να ηρεμήσουν τα πνεύματα την ώρα που απουσίαζαν οι μόνιμοι υπάλληλοι φύλαξης του ιδρύματος (δικαιολογημένα ή μη δεν το γνωρίζουμε, ας επιληφθεί η αρμόδια αρχή τους).

Ο τοξικομανής ωστόσο δεν ηρεμούσε και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος το επεισόδιο να λάβει σοβαρότερη έκταση, καθώς ο νεαρός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Για το λόγο αυτό στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία στο άκουσμα της οποίας, ο δράστης του επεισοδίου το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα του.

Τόσο από την πλευρά του προϊσταμένου των επειγόντων περιστατικών, όσο και από την πλευρά της Διοίκησης του Νοσοκομείου υπεβλήθηκαν μηνύσεις σε βάρος του τοξικομανούς ο οποίος αναζητείται από τις τοπικές διωκτικές αρχές.

Ο νοσηλευτής μάλιστα από τα χτυπήματα που δέχθηκε χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από γιατρούς του νοσοκομείου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής σημειώνεται περιστατικό επίθεσης σε βάρος ιατρικού ή νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και στο παρελθόν έχουν καταγραφεί αντίστοιχα συμβάντα.

Μέσα στην ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία, εξαιτίας των περικοπών σε μισθούς, την έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι και με τέτοιου είδους καταστάσεις. Άμεσα καλείται εκτός των άλλων και το σωματείο εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος να αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες για την διασφάλιση της ακεραιότητας του προσωπικού το οποίο είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής κίνδυνο…

 

sinidisi.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις