Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή υποδέχεται (19:00) την ΑΕΛ του Κούγια

Η Παναχαϊκή υποδέχεται (19:00) την ΑΕΛ του Κούγια

Η πατρινή ομάδα θέλει να σπάσει το αήττητο της Λάρισας;

H Παναχαϊκή θέλει να γίνει η ομάδα που θα ...σπάσει το αήττητο της  ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα, σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, για την Β' Εθνική.

Οι "κοκκινόμαυροι" περιμένουν ότι θα υπάρξει ρεκόρ φετινής προσέλευσης, όχι μόνο γιατί παίζουν απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, αλλά και γιατί επιστρέφει ως αντίπαλος ο Αλέξης Κούγιας.

Στον αγωνιστικό τομέα εκτός πλάνων έμεινε μόνο ο Ρόκας, ενώ οι Κάργας, Τζίλας εξέτισαν τις ποινές τους και ο Στεργίδης ξεπέρασε τη βρογχίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή: Στρέζος, Αθανασόπουλος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Καρβουνιάρης, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χατζής, Χούσα, Στεργίδης, Πινδώνης, Πέδρο, Σιατραβάνης, Μουκίδης, Τρίγκας, Ντελέκος, Χαρτσιάς, Ρουμπάτος, Μητρόπουλος, Τζίλας.

*Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θελει να ενημερώσει τουw φιλάθλους πως η προσφορά του πακέτου των εισιτηρίων για τα παιχνίδια με Λάρισα και Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί και έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο από τις 17:00 μέχρι τις 19:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Παρελθόν από την Παναχαϊκή και ο Περίκο;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports