Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Έπεσε το πρώτο χιόνι στον Χελμό - Νέα πίστα φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο

Καλάβρυτα: Έπεσε το πρώτο χιόνι στον Χελ...

Ξημερώνοντας 28 Νοεμβρίου έπεσαν οι πρώτες νιφάδες

Λίγο ήταν το χιόνι που έπεσε τα ξημερώματα στον Χελμό, αλλά έπεσε, όπως αναφέρει το Kalavrytanews.com.  Την ίδια ρα το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ετοιμάζεται για τη λειτουργία του και στη διάθεση των  σκιέρ φέτος θα υπάρχει μια νέα πίστα.

Στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε για την ετοιμότητα του χιονοδρομικού να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, ανακοινώθηκε η δημιουργία μιας καινούργιας πίστας 2,7 χιλιομέτρων, μικρής κλίσης, σε συνέχεια της πίστας ΔΑΦΝΗ 2 ενώ παρουσιάστηκε τολεκτρονικό σύστημα  (e-booking) αυτόματων κρατήσεων ολοκληρωμένου πακέτου προσφορών (all inclusive), που θα εφαρμοσθεί, από φέτος, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Όπως επισημάνθηκε "είναι το μοναδικό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εφαρμόζει, αυτό το ευέλικτο, λειτουργικό και καινοτόμο σύστημα, που αναμένεται να αυξήσει, την κίνηση επισκεπτών και χιονοδρόμων, τόσο, στο Χιονοδρομικό Κέντρο όσο και στα Καλάβρυτα και στα χωριά τους.

Το πρωτότυπο και καινοτόμο αυτό σύστημα (e-booking) δημιουργήθηκε με τη γόνιμη και αποδοτική συνεργασία του Χιονοδρομικού Κέντρου, με το Σύλλογο Ξενοδόχων και την ηλεκτρονική τους πλατφόρμα (web hotelier)καθώς και με επαγγελματίες της περιοχής".

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, καταλήγοντας στην τοποθέτησή του, ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι “παρά τον ανταγωνισμό, που αντιμετωπίζουμε και τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης (αύξηση Φ.Π.Α. κλπ.) το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, κρατά σταθερές τις τιμές των υπηρεσιών του και περιμένει τους χιλιάδες πιστούς φίλους του να κατακλύσουν τις πανέμορφες πλαγιές του Χελμού, μιας περιοχής, που αποτελεί και παγκόσμιο γεωπάρκο, πιστοποιημένο από την UNESCO (ένα από τα τέσσερα που υπάρχουν στην Ελλάδα). Με την προετοιμασία που έχουμε κάνει, με τη φιλότιμη και συγκινητική εργασία του προσωπικού του και με τη στήριξη των χιονοδρόμων και των επισκεπτών του, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και εφέτος θα προχωρήσει καλύτερα, δυνατότερα, ψηλότερα”.

Ο Γενικός Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Λεωνίδας Σπυρόπουλος, αναφέρθηκε και αυτός στη θετική πορεία του Χιονοδρομικού Κέντρου και στις εργασίες συντήρησης και προετοιμασίας αυτού, για τη νέα σαιζόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Καλάβρυτα: Nέα πίστα θα λειτουργήσει φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο - Κρατείστε θέση μέσω ηλεκτρονικού συστήματος (e-booking)

 

Καλάβρυτα: Νέα πίστα από φέτος στο Χιονοδρομικό Κέντρο - Τι αλλάζει για τους σκιέρ

 

Παραλήφθηκε νέος σύγχρονος χιονοστρωτήρας από το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις