Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο να δει το... φως του ο Κάτω Αλισσός- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο να δει το.....

Τοποθετήθηκαν επιτέλους κολώνες ηλεκτροφωτισμού

Ένα ακόμα βήμα για τον φωτισμό του Κάτω Αλισσού, έγινε σήμερα καθώς τοποθετήθηκαν κολώνες ηλεκτροφωτισμού στην είσοδο του χωριού, από την Κάτω Αχαΐα προς τον Κ. Αλισσό και από την Πάτρα στο ύψος Σουλελέ. Πρόκειται για ακόμα μια πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δραστήριο Πολιτιστικός Σύλλογος της Παραλίας Κάτω Αλισσού.

Αντιπροσωπία του Συλλόγου συναντήθηκε για το θέμα με τον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ Σπύρο Μυλωνά, ο οποίο και βοήθησε στο να προχωρήσει το σχετικό αίτημα.

«Σε λίγο καιρό, ο φωτισμός στο χωριό μας θα είναι γεγονός.  Τωρα την σειρά έχει η δημοτικη μας αρχή ως προς το να τοποθετήσει τις λάμπες.

Έχουν γινει ήδη οι απαραίτητες συζητήσεις, για το έργο που ηταν αναγκαίο να γινει για να καλυτερεύσει τις συνθήκες ποιότητας ζωης των κατοικων. Αγαπημένοι μου συνχωριανοι και φιλοι ο πολιτιστικος σύλλογος παραλιας ειναι κομμάτι του χωριού στα 12 χρονια συνεχούς δράσης.

Έχει κάνει πολλά, αλλα αυτα ειναι ελάχιστα μπροστά στη συντριπτική αγαπη των συνχωριανων μας αλλα και του κόσμου. Και αυτο φαίνεται απο την κοσμοπλυμμηρα στις ανοιχτές εκδηλωσεις που κανουμε αλλα και στις εκδρομές μας και αυτο μας δίνει δυναμη για συνέχεια για αγώνα για πρόοδο.

Τώρα για τους μετρημένους στα δάχτυλα ελάχιστους που κρίνουν από εμπάθεια τι να πω; Γιατι το κάνουν; Δεν βλέπουν οτι χρονια τι έχουμε κάνει; Τι να πω, τους αφήνουμε τους ελάχιστους στην μοναξιά τους και κλείνοντας τους λεμε: Ότι τους αγαπάμε και αυτούς», αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις