Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά παραστάσεις της "Μόμο" και του "Γαλιλαίου" στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρο...

Επίσης για τις 23/12 ετοιμάζεται εκδήλωση -γιορτή του ΔΗΠΕΘΕ, του Πολιτιστικού και του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου

Μπορεί η αργία φέτος του Πολιούχου των Πατρών Αγίου Ανδρέου να έπεσε Δευτέρα οπότε δεν θα είναι δυνατόν να υπάρχουν παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας τη συγκεκριμένη γιορτινή μέρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που καταφθάνουν σε λίγο καιρό, το ΔΗΠΕΘΕ σχεδιάζει να έχει παραστάσεις τόσο ανήμερα τα Χριστούγεννα και την επομένη, όσο και την Πρωτοχρονιά.

Πιο συγκεκριμένα την ημέρα των Χριστουγέννων που είναι Παρασκευή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τόσο την παιδική παράσταση «Μόμο» σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη στις 11 το πρωί και το βράδυ στις 21.00 την εντυπωσιακή πολυπρόσωπη παράσταση «Η Ζωή του Γαλιλαίου» του Μπρεχτ σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου με τον ίδιο στο ρόλο του Γαλιλαίου. Το ίδιο πρόγραμμα πιθανότατα θα ισχύσει και το Σάββατο (την άλλη μέρα των Χριστουγέννων) αλλά και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς του 2016, επίσης ημέρα Παρασκευή.

Όπως ήδη έχουμε γράψει η πληρότητα στις παραστάσεις του «Γαλιλαίου» είναι εντυπωσιακή (απόψε Παρασκευή 27/11/2015 δεν υπήρχε ούτε ένα διαθέσιμο εισιτήριο) και το πιο πιθανό πλέον είναι η παράταση των παραστάσεων και πέρα τις 10 Ιανουαρίου 2016 που είναι η αρχική ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί.

*Τέλος να αναφέρουμε πως για την προπαραμονή των Χριστουγέννων (23 Δεκεβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη) προγραμματίζεται στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων μία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση – γιορτή σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Τομέα του Δήμου Πατρέων και τον Κοινωνικό Τομέα. Η γιορτή θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά του ΚΟΜΑΙΘΩ – Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης Ατόμων με αναπηρία Πάτρας.

Επιμέλεια κειμένου - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture