Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To τρίτο πρόσωπο που «κάρφωσε» τον γάμο του 33χρονου με την 85χρονη στην Κεφαλονιά

To τρίτο πρόσωπο που «κάρφωσε» τον γάμο ...

Πρώτος την είχε εντοπίσει ένας 50χρονος, από τα πιο γνωστά πρόσωπα του νησιού

To love story του 33χρονου από την Κεφαλονιά με την 85χρονη θυμίζει Άρλεκιν, με πάθος, ίντριγκα και ανατροπές που κόβουν την ανάσα. Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους κοντά στο ζευγάρι ο 33χρονος δεν ήταν ο πρώτος που εντυπωσιάστηκε από την 85χρονη.

Πρώτος την είχε εντοπίσει ένας 50χρονος, από τα πιο γνωστά πρόσωπα του νησιού, ο οποίος γοητεύτηκε με την πρώτη ματιά από την 85χρονη. Επειδή όμως ήταν παντρεμένος, πρυτάνευσε η λογική και αποφάσισε να μην χαλάσει το σπίτι του.

Γι’ αυτό σκέφτηκε να γνωρίσει την 85χρονη στον 33χρονο, ο οποίος μέχρι τότε ήταν πολύ καλός φίλος του, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει από μέρους του μια… ηθική ανταμοιβή για την γνωριμία.

Πράγματι, η γνωριμία έγινε στο γηροκομείο και ύστερα από έξι μήνες πολιορκίας ο 33χρονος αποφάσισε να  ενώσει τη ζωή του με την 85χρονη, όπως και έκανε στο Δημαρχείο του νησιού. Μετά το ευτυχές γεγονός όμως ο νεαρός ξέχασε το φίλο του.

Ο 50χρονος τσαντίστηκε και για να εκδικηθεί τον νεαρό έβγαλε το θέμα στα sites της Κεφαλονιάς. Αν κρίνουμε όμως απ’ το γεγονός ότι το ζευγάρι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον μήνα του μέλιτος, μάλλον δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα ο 33χρονος.

 

koolnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις