Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νεκτάριος Μαλλάς του Τhe Voice 2 βρέθηκε στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Νεκτάριος Μαλλάς του Τhe Voice 2 βρέθη...

Ο τυφλός τραγουδιστής είχε συγκινήσει το κοινό με τη γεμάτη δύναμη και ευαισθησία ερμηνεία του

Ο τραγουδιστής Νεκτάριος Μαλλάς, που το ευρύ κοινό γνώρισε και εντυπωσιάστηκε από την καθαρή, δυνατή λαική φωνή του, στο μουσικό διαγωνιστικό σώου The Voice του ΑΝΤ1 (όπου μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στη νίκη) βρέθηκε στην Πάτρα  και πραγματοποίησε μία προγραμματισμένη live εμφάνιση στο Κέντρο Λαδάδικα της πόλης το βράδυ της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου 2015.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Νεκτάριος Μαλλάς που έχει πρόβλημα όρασης, ωστόσο έχει μία θαυμάσια φωνή (όλοι θυμούνται πόσο ωραία ερμήνευσε τραγούδια του Αντώνη Βαρδή) εθεάθη στο καφέ Δημαρχείο στην οδό Μαιζώνος μαζί με τους ιδιοκτήτες του κέντρου διασκέδασης Λαδάδικα.

Επίσης το μεσημέρι ο φωτογραφικός φακός του flashstarsskaipatras.gr (απ' όπου και οι φωτ.) εντόπισε τον Νεκτάριο Μαλλά που στο The Voice ήταν στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, στο καφέ μπαρ - restaurant C. Molos, όπου και γευμάτισαν όλοι μαζί.

*Στο μεταξύ ο Νεκτάριος Μαλλάς με την απίστευτη φωνή του και την ευγένεια του, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους τον είδαν live να τραγουδά την Πέμπτη το βράδυ.

Έτσι οι ιδιοκτήτες του κέντρου που εντυπωσιάστηκαν επίσης από τον σεμνό καλλιτέχνη, έδωσαν το πράσινο φως για μία ακόμη live εμφάνιση που θα κάνει ο Νεκτάριος Μαλλας την ερχόμενη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight