Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Γιορτινές εικαστικές δημιουργίες στον πολυχώρο Ακτίνα της Πάτρας από αυτό το Σάββατο

Γιορτινές εικαστικές δημιουργίες στον πο...

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 30 Ιανουαρίου 2016

Ο Πολυχώρος ΑΚΤΙΝΑ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Πάτρα παρουσιάζει για την φετινή εορταστική περίοδο, από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 έως και τις 30 Ιανουαρίου 2016, εικαστικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες συνεργατών του χώρου.

Θα εκτίθενται για τις εορτές, γλυπτά, κεραμικές δημιουργίες, χρηστικά αντικείμενα, κοσμήματα καθώς και γούρια, ρόδια και ημερολόγια.

Θα παρουσιασθούν ακόμα κάρτες, άλμπουμ φωτογραφικά, άλμπουμ με θήκη CD, ημερολόγια, όλα με ανακυκλωμένο χαρτί καθώς και με ειδικά υλικά για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τον χώρο θα κοσμούν κοσμήματα (περιδέραια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια)  χειροποίητα φτιαγμένα από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Τα κεραμικά καθώς και τα γλυπτά φέρουν την υπογραφή της Τίνας Πανταζέλου κεραμίστριας της οποίας έργα κοσμούν χώρους τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Μουσείο Μπενάκη, Μέγαρο Μουσικής de9muser (Δανία) .

Οι κατασκευές, τα φωτογραφικά άλμπουμ, οι θήκες CD, καθώς και οι κάρτες φέρνουν την υπογραφή της Γωγώς Πανταζέλου, αρχιτέκτονος του Ε.Μ.Π. Οι δημιουργίες της κοσμούν το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα κοσμήματα (δακτυλίδια, σκουλαρίκια) είναι μοναδικά κατασκευασμένα από την Χρυσάνθη Θεοδωροπούλου που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, από τις 28/11/2015 μέχρι και 30/1/2016 θα μπορείτε να επισκέπτεσθε την αίθουσα τέχνης Ακτίνα προκειμένου να επιλέξετε δώρα προσωπικά επαγγελματικά καθώς και art decoration.

Θα υπάρξει και μία έκτακτη συμμετοχή με κεραμικές δημιουργίες του Γιώργου Χατζηγιάννη (από την συλλογή του art shop ΑΚΤΙΝΑ)

Ο χώρος λειτουργεί καθημερνά 10 – 2 κάθε πρωί και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 6 – 9 το απόγευμα. Σάββατο πρωί ανοιχτά.

Κυριακή κλειστά.

Όλα τα έργα είναι υπογεγραμμένα από τους εικαστικούς, μοναδικά δημιουργήματα πρωτοποριακής έμπνευσης.

Γιατί η τέχνη είναι καθημερινός τρόπος έκφρασης.

Ο πολυχώρος Ακτίνα βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 53, στην Πάτρα, τηλ. 2610 427391.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture