Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Stand Up Comedy Special απόψε στο The Best Comedy Week - Με τους Δ. Ατζαράκη και Blink Mike - Δείτε ξεκαρδιστικό βίντεο

Stand Up Comedy Special απόψε στο The Be...

Στις 21.30 στο Θέατρο Act

Δύο από τους γνωστότερους stand-up comedians, ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Blink Mike, θα εμφανιστούν απόψε το βράδυ με την παράσταση Stand Up Comedy Special στο πρώτο φεστιβάλ κωμωδίας The Best Comedy Week, που διοργανώνει το thebest.gr με την υποστήριξη της ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ.

Το μοναδικό αυτό stand-up comedy θα παρουσιαστεί στις 21.30 στο Θέατρο Act.

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 6936122263

Είσοδος: 7 ευρώ

Ο Διονύσης, γνωστός από τις χιουμοριστικές τηλεοπτικές εκπομπές ΠΕΔΕΣ στον Alpha και M for Movies στο MTV, έχει λάβει μέρος στα σημαντικότερα stand-up events, με παραστάσεις σε πάρα πολλούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, και, φυσικά, με πολλές χιλιάδες views στα video του στο youtube.

Ο Blink Mike γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Μετά από μια σειρά λάθος επιλογών ανακάλυψε το stand up comedy μέσα από τα open mic του Λάμπρου Φισφή στις αρχές του 2013 όπου και διακρίθηκε. Δήλωσε συμμετοχή στο 3ο και 4ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy (2η θέση κοινού και επιτροπής το 2013 και 1η θέση επιτροπής το 2014) και τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο συμμετέχοντας σε επαγγελματικές παραστάσεις εντός και εκτός Αθηνών.


Οι καλύτεροι stand-up κωμικοί και πολυάριθμες συναυλίες και κωμικές παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο θέατρο act, στο θέατρο Επίκεντρο και σε άλλους χώρους της πόλης, στο μεγαλύτερο event γέλιου που έχει γίνει ποτέ στην Πάτρα.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture