Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρέβεζα: Από το νερό πέφτουν οι σοβάδες στο 2ο Δημοτικό

Πρέβεζα: Από το νερό πέφτουν οι σοβάδες ...

Κλειστό παραμένει σήμερα Παρασκευή

Κλειστό παραμένει σήμερα Παρασκευή το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας μετά τα κρούσματα πτώσης σοβάδων εντός του κτηρίου.

Οι γονείς είναι ανάστατοι και ανήσυχοι, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο.

Η απόφαση να παραμείνει σήμερα κλειστό το σχολείο πάρθηκε από τον Δήμο που είναι ο πλέον αρμόδιος και έχει υπό την ευθύνη του τα σχολικά συγκροτήματα.

Σε επικοινωνία που είχε το PamePreveza.gr με τον προϊστάμενο του γραφείου της Α/θμιας εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Κεραμάρη, ήταν αρκετά κατατοπιστικός και μετέφερε τις πληροφορίες που και ο ίδιος έχει έως τώρα.

Όπως δήλωσε, το πρόβλημα εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, με πτώση σοβάδων στο κτήριο που προκλήθηκαν από την εισροή νερού!!!

Μετά την αυτοψία που έγινε εχθές από συνεργείο του Δήμου και μέχρι τις έως τώρα πληροφορίες το νερό περνούσε λόγω φραγμένων υδρορροών εντός του κτηρίου και κατ επέκταση στην πλάκα προκαλώντας την πτώση των σοβάδων στον 2ο όροφο του κτηρίου.

Σήμερα όμως το σχολείο έκλεισε με απόφαση του Δήμου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να γίνει τις επόμενες ώρες σύσκεψη εκπροσώπων των αρμόδιων φορέων προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση.

Από πλευράς Δήμου, έως και αυτήν την στιγμή, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, προς γνώση των γονέων, οι οποίοι αγανακτισμένοι κάνουν λόγο για μεγάλη ανευθυνότητα και έλλειψη σωστής ενημέρωσης από τις αρμόδιες αρχές, αφού δεν είναι λίγοι εκείνη που κάνουν λόγο για ζημιά που μπορεί να προκλήθηκε εξαιτίας του πρόσφατου σεισμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρέβεζα: Δεν «μάσησε» - Καρέ καρέ το πέρασμα του ατρόμητου σκύλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις