Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Η 1η κλαδική έκθεση HORECA Δυτικής Ελλάδας τον Απρίλιο στο Παμπελοποννησιακό

Πάτρα: Η 1η κλαδική έκθεση HORECA Δυτική...

Τι ετοιμάζει ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής

Ένα μεγάλο εμπορικό, οικονομικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός για την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Σήμερα (χθες) το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής νομού Αχαΐας Γιώργος Κοτοπούλης, μαζί με τους Στεργίου Σπύρο, αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής νομού Αχαΐας, Αθανασόπουλο Νίκο, Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής νομού Αχαΐας και Ματθαιόπουλο Τάκη, ταμία του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής νομού Αχαΐας ανήγγειλαν την διοργάνωση της 1ης κλαδικής έκθεσης HORECA Δυτικής Ελλάδας, το τριήμερο 9-11 Απριλίου 2016.

Μια έκθεση που απευθύνεται σ’ όλο τον φάσμα των επιχειρήσεων γύρω από τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης και αναψυχής.

Η έκθεση θα τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου της Περιφέρειας, επιμελητηρίων κλπ, με οργανωτικό φορέα τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής νομού Αχαΐας «Σήμερα, με την συνεργασία και υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής ανακοινώνει την διοργάνωση της πρώτης κλαδικής έκθεσης HORECA Δυτικής Ελλάδας που θα φιλοξενηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο από τις 9 έως τις 11 Απριλίου 2016», ανέφερε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Κοτοπούλης.

Και πρόσθεσε: «Μια μόνο κουβέντα για τον τίτλο της έκθεσης. HORECA είναι η σύντμηση από την αρχή τριών λέξεων. Hotels, Restaurants, Café. Άρα, μιλάμε για μια μεγάλης εμβέλειας έκθεση που έχει να κάνει με τον εξοπλισμό, την προμηθευτική αλυσίδα και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης και αναψυχής. Μια έκθεση που για εμάς, τους επαγγελματίες του είδους στη Δυτική Ελλάδα, ήταν ένα όραμα, ένας στόχος που πλέον μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης».

Και ο κ. Κοτοπούλης συνέχισε: «Για πάρα πολλά χρόνια η Πάτρα συζητάει την ανάγκη να εξελιχθεί σ’ ένα μεγάλο κέντρο κλαδικών εκθέσεων στη νότια Ελλάδα. Για παρά πολλά χρόνια συζητούμε τα οφέλη που θα προκύψουν για την πόλη απ’ την φιλοξενία εκθέσεων εδώ. Οφέλη στην τοπική οικονομία και αγορά, ακόμα και στην τοπική παραγωγή. Ο Σύλλογος μας παίρνει, λοιπόν, μια πρωτοβουλία που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Μια πρωτοβουλία με εξωστρεφή χαρακτήρα και με δυναμική να γίνει ένας μόνιμος θεσμός, να καθιερωθεί δηλαδή ως η ετήσια συνάντηση όλων των επιχειρήσεων που έμμεσα ή άμεσα δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, στην εστίαση και στην αναψυχή. Είναι, επίσης, μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει τον μητροπολιτικό χαρακτήρα της Πάτρας στην δυτική Ελλάδα και την φυσιογνωμία της ως εμπορικό και οικονομικό κέντρο».

Σκοπός των διοργανωτών είναι η HORECA Δυτικής Ελλάδας να μην περιοριστεί σ’ ένα γεγονός που αφορά αποκλειστικά τους επαγγελματίες του χώρου αλλά ν’ αποτελέσει μια γιορτή για την πόλη, με εκθέτες και επισκέπτες απ’ την Αχαΐα, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά του Ιονίου.

«Συν τω χρόνω θα σας ανακοινώσουμε και ένα πρόγραμμα παράλληλων με την έκθεση εκδηλώσεων οι οποίες θα απευθύνονται στην τοπική κοινωνία, με άξονα πάντα αυτό που εμείς ξέρουμε να κάνουμε καλά, την εστίαση, την αναψυχή, την διασκέδαση αν θέλετε, την γαστρονομία κ.α.», υπογράμμισε ο κ. Κοτοπούλης.

Ο αριθμός των περιπτέρων θα είναι περιορισμένος.

Ήδη έχουν καταγραφεί οι πρώτες συμμετοχές και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά