Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αιγιώτες σε μια ανατρεπτική φωτογράφιση για φιλανθρωπικό σκοπό!

Αιγιώτες σε μια ανατρεπτική φωτογράφιση ...

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, από τις 9 το βράδυ, στο χώρο θεαμάτων ΠολυΤεχνείο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS ο Αιγιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Χρυσάνθου είχε μια εξαιρετική ιδέα, παροτρύνοντας φίλους του Αιγιώτες να την υποστηρίξουν.

Σε συνεργασία με τον messinious photography, messinious.com, διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο χώρο θεαμάτων ΠολυΤεχνείο στο Αίγιο, Επισκόπου Τιμοθέου & Παναγιωτοπούλων. Η έκθεση ξεκινά την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις ιδιαίτερες αυτές φωτογραφίες, ενώ στο χώρο θα υπάρχει κουμπαράς για την προαιρετική οικονομική ενίσχυση του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Η κίνηση έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη ενάντια στη νόσο που παρεμβαίνει καταστροφικά στο ανοσοποιητικό σύστημα και παρεμποδίζει τη λειτουργία του, με συνέπειες που μπορεί να αποβούν μοιραίες.

Στην φωτογράφηση συμμετείχαν οι: Πέπη Σπηλιωτοπούλου, Shagan Ρόρος, Μαρίτα Αγγελοπούλου, Βασίλης Παπαχριστόπουλος, Νάνσυ Καραΐνδρου, Χρήστος Φραντζής, Αντωνία Παπαχριστοδουλοπούλου, Παναγιώτης Ρόρος, Μιμίκα Αρβανίτη, Κώστας Αυλωνίτης, Στέλλα Ρόρου, Νίκος Μιχαλόπουλος, Δέσποινα Τσαχρίδου και ο διοργανωτής Γιάννης Χρυσάνθου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, καθημερινά μετά τις 5 το απόγευμα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View