Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αυτή είναι η καλύτερη πρωινή παρέα των παιδιών

Αυτή είναι η καλύτερη πρωινή παρέα των παιδιών

Στο myPlaySchool τα παιδιά μαθαίνουν & δημιουργούν παίζοντας

Δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν, να ανακαλύψουν, να δημιουργήσουν και να κοινωνικοποιηθούν, παίζοντας! Το myPlaySchool, δεν είναι ένας συνηθισμένος παιδότοπος, είναι ένα ξεχωριστό παιχνιδοσχολείο στο οποίο τα παιδιά μαθαίνουν τόσα πολλά και τόσο εύκολα μέσα από το παιχνίδι. Σε ένα περιβάλλον ασφαλές και χαρούμενο, τα παιδιά εξελίσσονται, αξιοποιώντας με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους.

Χαρούμενα Πρωινά στο myPlaySchool:

Κάνετε το παιδάκι σας μέλος μιας πρωινής παρέας που αγαπάει να κάνει τον κόσμο ανάκατο! Παιχνίδι, γέλιο, χορός, τραγούδι, πρωινή γυμναστική και... οδήγηση, αποτελούν μερικές τις καθημερινές πρωινές δραστηριότητες στο myPlaySchool. Ακόμα, η παρέα φτιάχνει και λαχταριστά γλυκά από πλαστελίνη.... ναι! από πλαστελίνη! στην παιδική κουζίνα και χαλαρώνει όταν χρειάζεται με παραμύθια και κουκλοθέατρο!

Διαφορετικά πρωινά Σαββάτου στο myPlaySchool:

Κάθε Σάββατο, 11:00 π.μ.-14:00 μ.μ. τα παιδιά μπορούν να περνούν δημιουργικά το πρωινό τους, κάνοντας τρεις δραστηριότητες μόνο με 10€ (μαζί με τον χυμό τους). Επίσης, μπορούν να συμμετέχουν και οι μαμάδες, κάνοντας yoga μαζί τους! Οι γονείς που δε θέλουν να συμμετέχουν στα προγράμματα, επιθυμούν όμως να παραμείνουν στον χώρο, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην καφετέρια του myPlayschool.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις δραστηριότητες που παρέχει το myPlayschool, ανάλογα με την ηλικία κάθε παιδιού, επικοινωνώντας εδώ:
"myPlaySchool"
Αώου & Βουραικού 1 (Τερψιθέα)
Τ. 2614.003228, 6932.519629
E. [email protected]
fb: MyPlayschool

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά