Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: Στο "μηδέν" και με την Γκαμπάλα ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Στο "μηδέν" και...

Το παιχνίδι της πρόκρισης είχε χαθεί πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας μετά τη νίκη της Κράσνονταρ

Τέταρτη ισοπαλία σε πέντε αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ για τον ΠΑΟΚ, που δεν κατόρθωσε να σημειώσει την πρώτη νίκη του στους ομίλους ούτε απόψε, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Γκαμπάλα στην Τούμπα και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του.

Το παιχνίδι της πρόκρισης είχε χαθεί πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας μετά τη νίκη της Κράσνονταρ επί της Ντόρτμουντ, όμως αυτό επ΄ ουδενί αποτελεί δικαιολογία για τους παίκτες του Ίγκορ Τούντορ, που χρέωσαν το παθητικό τους με άλλη μία κακή εμφάνισ, καθώς είναι πια ολοφάνερο ότι πάσχουν από έλλειψη ψυχολογίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη υποψία ευκαιρία των γηπεδούχων καταγράφηκε στο 34ο λεπτό με ένα όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ του Κάτσε, ενώ ως το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ πλησίασε ακόμη μία φορά στο γκολ, αλλά από το κόρνερ του Πέλκα ο Μπερμπάτοφ δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου ακούστηκαν οι πρώτες αποδοκιμασίες για το μετριότατο παιχνίδι των γηπεδούχων στον τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό εντός έδρας αγώνα τους. Η Γκαμπάλα πλησίασε στο γκολ στο 49΄ με το σουτ του Γκάϊ που απέκρουσε ο Γλύκος, ενώ στο 59΄ ο Σάμπο πλάσαρε άστοχα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 64΄ ο Γκάρι Ροντρίγκες σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Μπεζοτόσνλι, ενώ στο 71΄ ο Τούντορ άλλαξε τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος αποχωρώντας δεν έκρυψε τη δυσφορία για την απόφαση του προπονητή του και στο 75΄ ο Μακ ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε διπλή απόκρουση, στην τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία "ζαριά" για Αστέρα και ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Άπραγος στην Πράγα ο Αστέρας, έχασε 1-0 από τη Σπάρτα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports