Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Eagles of Death Metal»: «Θέλουμε να είμαστε το πρώτο συγκρότημα που θα παίξει στο Bataclan»

«Eagles of Death Metal»: «Θέλουμε να είμ...

Πολλοί από τους θεατές κρύφτηκαν στο καμαρίνι του συγκροτήματος για να γλιτώσουν από τους τρομοκράτες

Οι «Eagles of Death Metal», τα μέλη του ροκ συγκροτήματος από την Καλιφόρνια  που βρίσκονταν στη σκηνή του συναυλιακού χώρου Bataclan στο Παρίσι όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου, δήλωσαν ότι επιθυμούν να επιστρέψουν στο χώρο για να δώσουν συναυλία.

«Θέλουμε να είμαστε το πρώτο συγκρότημα που θα παίξει στο Bataclan όταν λειτουργήσει ξανά», δήλωσε - σε συνέντευξη της μπάντας στο αμερικανικό Vice - ο τραγουδιστής Jesse Hughes.

Αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη που έδωσε το συγκρότημα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου, ένας στόχος των οποίων ήταν και το Bataclan όπου σκοτώθηκαν 89 άνθρωποι.

Τα μέλη των «Eagles of Death Metal» αναγκάστηκαν να διακόψουν αρκετές φορές τη συνέντευξη εξαιτίας της συναισθηματικής τους φόρτισης, ενώ πολλές φορές φάνηκαν έτοιμοι να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Πολλοί από τους θεατές κρύφτηκαν στο καμαρίνι του συγκροτήματος για να γλιτώσουν από τους τρομοκράτες, όπως διηγήθηκε ο Hughes. Και πρόσθεσε «όμως οι δράστες μπήκαν στο δωμάτιο και τους σκότωσαν όλους εκτός από έναν που είχε κρυφτεί κάτω από ένα δερμάτινο σακάκι μου».

Πολλοί άνθρωποι προσποιήθηκαν τους νεκρούς για να γλιτώσουν, είπε ο τραγουδιστής, που και ο ίδιος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους τρομοκράτες την ώρα που αναζητούσε την κοπέλα του.

Τρία από τα μέλη του συγκροτήματος, ο Hughes, ο κιθαρίστας Eden Galindo και ο ντράμερ Julian Dorio κατάφεραν να διαφύγουν μέσω μιας πλαϊνής εξόδου. Αντίθετα, ο μπασίστας Matt McJunkins έμεινε στη σκηνή και κρύφτηκε σε ένα δωμάτιο μαζί με πολλούς θεατές, κάποιοι εκ των οποίων ήταν τραυματισμένοι.

«Το να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους, να ακούμε τις ιστορίες τους, δεν θέλουμε να σταματήσει. Οποιοσδήποτε θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, είναι ευπρόσδεκτος», ανέφερε ο McJunkins κλείνοντας τη συνέντευξη της μπάντας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις