Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Οδηγός για Singles - How to Be Single» - H νέα Αμερικάνικη κομεντί έρχεται 11/2 στην Ελλάδα

«Οδηγός για Singles - How to Be Single» ...

Θα αρχίσει να προβάλλεται τις μέρες του Αγίου Βαλεντίνου

Αστείο και χαριτωμένο φαίνεται από το τρέιλερ του το νέο Αμερικάνικο φιλμ με τίτλο «Οδηγός για Singles - How to Be Single» με πρωταγωνίστριες την Ντακότα Τζόνσον των «50 Αποχρώσεων του γκρι» και την Αυστραλή κωμικό Ρέμπελ Γουίλσον του «Pitch Perfect 2».

Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Άλις. Όπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ. Ο Ντέιβιντ.

Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά, αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Τanweer για την ταινία.

Κάνοντας πρεμιέρα τις ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου, τον ερχόμενο Φεβρουάριο του 2016, o «Οδηγός Για Singles» είναι η απάντηση στις σοκολατένιες καρδιές και τα μπουκέτα με τριαντάφυλλα… και ένα date movie που δεν χρειάζεσαι το έτερον ήμισυ.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λιζ Τουτσίλο, σεναριογράφου της ταινίας «He’s Just Not That Into You», αλλά και επεισοδίων των «Sex and the City» και «Smash».

Σε σκηνοθεσία Κρίστιαν Ντίτερ στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ντακότα Τζόνσον, Ρέμπελ Γουίλσον, Λέσλι Μαν, Τζέικ Λέισι και Άλισον Μπρι.

O «Οδηγός για Singles» («How to Be Single») θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 11 Φεβρουαρίου 2016.

H ταινία αναμενεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture