Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Νέα Δράση για "Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει" αυτή την Κυριακή στην Πάτρα

Νέα Δράση για "Τα Παιδία Παίζει &am...

Στο "Οροπαίδιο" 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι

Αυτή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 μια νέα δράση λαμβάνει χώρα στο «ΟροΠαίδιο» στην Πάτρα στο πλαίσιο των παιδικών εκδηλώσεων για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Πρόκειται για την δράση με τον τίτλο "Σε κίνηση μετά...μουσικής και η Γη... γυρίζει!"  η οποία αφορά ένα πρότζεκτ για παιδιά με ήχο, κίνηση, μουσική, τραγούδι, προβολή, κατασκευή μουσικού οργάνου και ζωγραφική!

Τα παιδιά χωρισμένα σε ομάδες ανά ηλικίες μαθαίνουν αρχικά για τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να μιμηθούν την κίνησή τους χορεύοντας στο ρυθμό της περιστροφής τους υπό τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Έπειτα δημιουργούν την μουσική του γαλαξία μας με όργανα που μοιάζουν με τον ήλιο μας αλλά και όργανα που οι ήχοι τους θυμίζουν το φυσικό μας περιβάλλον. Μαθαίνουν τα ονόματα και τους χαρακτήρες των πλανητών με τραγούδι και μουσική, παίζουν ρόλους του διαστήματος και ακούν την σιωπή του σύμπαντος!

Στο τέλος ζωγραφίζουν τους πλανήτες και το ηλιακό  σύστημα ενώ κατασκευάζουν μόνα τους το κρουστό τους όργανο από υλικά ανακύκλωσης και του δίνουν το όνομα κάποιου πλανήτη, παίρνοντάς στο σπίτι για να θυμούνται την περιπέτεια αυτή που έζησαν στο διάστημα.

Οι Παιδικές δράσεις για παιδιά 4 - 12 ετών "Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει" πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή 11 το πρωί - 1 το μεσημέρι στο ΟροΠαίδιο στην οδό Κανακάρη 101Β (στη στοά απέναντι από την Α΄ ΔΟΥ).

Στο Πρόγραμμα παρέχεται Έκπτωση για Μηνιαία & Τρίμηνη συνδρομή ενώ υπάρχουν Ειδικές τιμές για αδέρφια.

Κρατήσεις- Εγγραφές στο τηλέφωνο 6906212743 & στο e-mail: [email protected]  καθώς και στο ΟροΠαίδιο τις μέρες και ώρες των εκδηλώσεων.

Χορηγοί των δράσεων είναι οι εταιρίες: Λουξ, Hobby, Γωνιά του Βιβλίου, Tam-Toom.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture