Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύλησαν σαράντα μέρες από το θάνατο του Πατρινού φαρμακοποιού Χρήστου Δημόπουλου

Κύλησαν σαράντα μέρες από το θάνατο του ...

Την Κυριακή το μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας

Αυτή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στις 9.30 το πρωί στον Μητροπολιτικό ιερό ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών θα ψαλεί το 40νθήμερο ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του συμπολίτη φαρμακοποιού Χρήστου Δημόπουλου, ο οποίος είχε φύγει έξαφνα από τη ζωή στις 21 Οκτωβρίου 2015 το βράδυ, σε ηλικία 67 χρονών.

Είχε υποστεί βαρύ καρδιακό επεισόδιο. Η νεκρώσιμος ακολουθία είχε ψαλεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό των Αγγέλλων στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ο Χρήστος Δημόπουλος όπως είχε γράψει το thebest.gr, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα. Είχε αναπτύξει έντονη πολιτική δραστηριότητα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου ήταν στέλεχος από την περίοδο της παντοδυναμίας του Κινήματος την δεκαετία του ’80 έως και σήμερα. Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, στην πρώτη δημαρχιακή θητεία του Ανδρέα Καράβολα (1987-1990) και μέλος της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Είχε δύο κόρες, την Μάρα και την Νικολέτα, οι οποίες ήταν η μεγάλη του αδυναμία.

Τις τελευταίες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε νιώσει κάποια προβλήματα και έντονες ενοχλήσεις στην καρδιά, τα οποία τον είχαν οδηγήσει στο νοσοκομείο. Προγραμμάτιζε μια επέμβαση στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ριζικά το πρόβλημα που εντοπίστηκε. Είχε επιστρέψει σπίτι του σε καλή κατάσταση, σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα ριζικής αποκατάστασης της υγείας του.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην Πάτρα, στην οποία ο Χρήστος Δημόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις