Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε δημοπρασία στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό έργα της Πατρινής εικαστικού Αθηνάς Σουγλέρη

Σε δημοπρασία στην Κύπρο για φιλανθρωπικ...

Ακόμα το Atelier SuGleri συμμετέχει 3-6 Δεκέμβρη, στο Mediterranean Science Festival 2015 στην Κύπρο

Σε δημοπρασία έργων τέχνης για φιλανθρωπικό σκοπό στην Κύπρο συμμετέχει η Πατρινή εικαστική δημιουργός Αθηνά Σουγλέρη με τις γνωστές μινιατούρες της.

Η Αθηνά Σουγλέρη έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις της τόσο στην Πάτρα όπως στην γκαλερί Cube όσο και στην Αθήνα. Η δημοπρασία διοργανώνεται από την The Collection Gallery σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρου με χορηγό το περιοδικό Madame Figaro. H δημοπρασία ξεκινά αυτό το Σάββατο 28 Νοέμβρη 2015.

Επίσης όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, το Atelier SuGleri συμμετέχει 3-6 Δεκέμβρη, στο Mediterranean Science Festival 2015 στην Κύπρο, στην έκθεση Τέχνης και Επιστήμης, με τις γνωστές χαρακτηριστικές μινιατούρες ''suGleri'' με τίτλο ''Dia-kosmos''.  Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία-SciCo Cyprus, το Ίδρυμα προώθησης έρευνας, συνδιοργανωτής είναι ο Οργανισμός νεολαίας Κύπρου ενώ το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και τελείται με τη συνεργασία του European office Cyprus.

Tέλος έκθεση ζωγραφικής με έργα μικρών φίλων έγινε  την περασμένη Κυριακή στο Atelier SuGleri. Το Αtelier της ταλαντούχας Πατρινής ζωγράφου Αθηνάς Σουγλέρη πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους φίλους στο πλαίσιο του πετυχημένου πάρτι γενεθλίων των παιδιών της Αθηνάς. Όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν, κερδίζοντας μία από τις γνωστές επιζωγραφισμένες μινιατούρες  ''SuGleri ''. Στο πάρτι μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε και η Μαρία Τ. Αθανασιάδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture