Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συνάντηση Αγγελόπουλου με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Δυτικής Ελλάδας

Συνάντηση Αγγελόπουλου με τους προέδρους...

Πιο στενή συνεργασία με τα Επιμελητήρια, ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος με τους τρεις προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Σε μία πολύωρη συζήτηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή , Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέρα και Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο, ο Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για μια πιο στενή συνεργασία με τα Επιμελητήρια, ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Παράλληλα, τους ενημέρωσε για το διαφορετικό πλέον τρόπο, με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίζονται τα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια. Χρειάζονται συνεπείς και συγκροτημένες δράσεις σύμφωνες με τον περιφερειακό και ευρωπαϊκό σχεδιασμό για το 2014-2020,  ώστε να αλλάξουμε τα δεδομένα στην περιοχή και να επιστρέψουμε σε κάποιους ρυθμούς ανάπτυξης.

«Ολοκληρώνοντας τον πενταετή σχεδιασμό μας και έχοντας πλέον ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, θα μπορούμε ανά περίπτωση να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις, οι οποίες θα έρχονται να συμπληρώνουν τις ανάγκες που έχουμε κάθε φορά, ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» σημείωσε ο Γ. Αγγελόπουλος.

Επίσης, στη συνάντηση έγινε συζήτηση για την επιχειρηματικότητα και τον ρόλο της ΕΦΕΠΑΕ, καθώς και για την κοινή παρουσία σε εκθέσεις προώθησης των προϊόντων για το έτος 2016, όπως η food expo κ.λπ.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά