Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της ανάπλασης της Μητροπόλεως

Αίγιο: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ...

Για τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις δεν έχουν δοθεί σαφή χρονοδιαγράμματα

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που θα κινούνται στο κέντρο του Αιγίου για το επόμενο διάστημα μέχρι τις πρώτες εβδομάδες του 2016, λόγω των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εγκρίθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας ώστε να ολοκληρωθούν όλα τα τμήματα του έργου της ανάπλασης της Μητροπόλεως από Ανδρέου Λόντου έως Παναγιωτοπούλων.

Κι αυτό, διότι οι διακοπές κυκλοφορίας και η άρση μονοδρόμησης σε συγκεκριμένες οδούς θα ισχύουν εκ περιτροπής, ανάλογα με την πορεία των έργων.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αποφασίστηκαν μετά από τη σχετική πρόταση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιαλείας έχουν ως εξής:

Α.-Για την ολοκλήρωση του έργου και συγκεκριμένα για την κατασκευή του τμήματος της ανάπλασης της οδού Παναγιωτοπούλων από τη στοά έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, θα ισχύει εκτροπή της κυκλοφοριακής κίνησης των οχημάτων που κινούνται επί των οδών Παναγιωτοπούλων και Χιλιάρχου Ορεινού προς την οδό Μητροπόλεως διαμέσου των οδών Χιλιάρχου Ορεινού και Δεσποτοπούλου.
Η ανωτέρω κυκλοφοριακή εκτροπή θα υλοποιηθεί με τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων:
- Απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της οδού Παναγιωτοπούλων από τη συμβολή της με την οδό Χιλιάρχου Ορεινού έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.
- Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης με τοποθέτηση κίτρινης διαγράμμισης επί του οδοστρώματος και στις δυο πλευρές επί της οδού Χιλιάρχου Ορεινού από τη συμβολή της με την οδό Παναγιωτοπούλων έως τη συμβολή της με την οδό Δεσποτοπούλων.
- Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης με τοποθέτηση κίτρινης διαγράμμισης επί του οδοστρώματος και στις δυο πλευρές επί της οδού Δεσποτοπούλων από τη συμβολή της με την οδό Χιλιάρχου Ορεινού έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.

Β.-Για την ολοκλήρωση του έργου και συγκεκριμένα για την κατασκευή του τμήματος της ανάπλασης της οδού Ι. Μεσσηνέζη από τη στοά έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως θα ισχύει η διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Ι. Μεσσηνέζη από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Σ. Μεσσηνέζη. Για τις μέρες που θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα που αναφέρεται πιο πάνω, θα αρθεί η μονοδρόμηση των οδών 1η Μάη 1886 και Ι. Μεσσηνέζη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, περαστικών και επαγγελματιών της περιοχής.

Η ανωτέρω κυκλοφοριακή εκτροπή θα υλοποιηθεί με τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων:
- Απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της οδού Ι. Μεσσηνέζη από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Σ. Μεσσηνέζη.
- Άρση της μονοδρόμησης των οδών 1η Μάη 1886 και Ι. Μεσσηνέζη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίεργη φωτιά κατέκαψε οχήματα του δήμου Αιγίου - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις