Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ηράκλειο μαζεύει τρόφιμα και φάρμακα για τους μετανάστες της Μυτιλήνης

Το Ηράκλειο μαζεύει τρόφιμα και φάρμακα ...

Η πρωτοβουλία ανήκει στον δήμο Ηρακλείου

Τρόφιμα και φάρμακα συγκεντρώνει το Ηράκλειο για να βοηθήσει τους μετανάστες που βρίσκονται εδώ και μέρες στην Μυτιλήνη.

Αυτή η πρωτοβουλία που έχει τίτλο «Αποστολή αγάπης» ανήκει στον δήμο Ηρακλείου και στις εθελοντικές ομάδες κι οργανώσεις της πόλης.

«Θέλουμε κι εμείς από την πλευρά μας σε συνεργασία με τους εθελοντές να σταθούμε στο πλευρό των μεταστανών και είμαστε σ’ επαφή με τον δήμο Μυτιλήνης για να στείλουμε ότι καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε αυτές τις τρεις μέρες» ανέφερε κατά την σημερινή συνέντευξη Τύπου, όπου παρέστη το cretapost, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκης.

«Είναι συγκινητική η συμμετοχή των Ηρακλειωτών, ειδικά αυτή την περιόδο που όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό που οι πολίτες προσφέρουν, το κάνουν από το υστέρημά τους», τόνισε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αριστέα Πλεύρη.

Τα ρούχα, τα φάρμακα και τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται στο αίθριο του Πολύκεντρου Νεολαίας σήμερα, αύριο  και μεθαύριο από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Την «Αποστολή Αγάπης» διοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου, οι  Αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής και  Πολιτισμού -Εθελοντισμού σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου και έντεκα ακόμα φορείς (ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, GIVE, Ελπίδα, Λύκειο Ελληνίδων, Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηρακλείου, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Ανατολική Κρήτης, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. και Minoistas, «Χώρα των Παραμυθιών 1 & 2» Βρεφονηπιακός Σταθμός Νηπιαγωγείο).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Google πάει… Ηράκλειο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις