Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετάβαση στο κέντρο της πόλης από το χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου στο λιμάνι, αλλά ...Πατρινά- Μια απίστευτη πατέντα που προϊδεάζει για ατυχήματα

Μετάβαση στο κέντρο της πόλης από το χώρ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Καθημερινά από το ίδιο σημείο, διέρχονται δεκάδες πολίτες που παρκάρουν στο λιμάνι και δεν επιθυμούν να κάνουν τον κύκλο

Mοναδική πατέντα για να φεύγουν τα νερά στην παραλιακή οδό της Πάτρας. Πρόκειται όπως λένε οι πληροφορίες μας για την λύση που βρέθηκε από τη δημοτική αρχή, η οποία και διαχειρίζεται το χώρο, μετά τις πλημμύρες που μετέτρεψαν τους δρόμους σε λίμνη.

Απομακρύνθηκε λοιπόν η μάντρα και έμειναν τα κάγκελα του παλιού λιμανιού, τα οποία σε κάποιο σημείο τους σχηματίζουν μια μεγάλη τρύπα.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, από την εν λόγω τρύπα, ετοιμάζεται να διέλθει μια μητέρα με το παιδί της. Και δεν  είναι η μόνη.

Καθημερινά από το ίδιο σημείο, διέρχονται δεκάδες πολίτες που παρκάρουν στο λιμάνι και δεν επιθυμούν να κάνουν τον κύκλο μέχρι τη Γούναρη επειδή προφανώς βρίσκουν πιο εύκολη την λύση της τρύπας.

Το σημείο, κοντά στη Γούναρη, δεν είναι το μόνο στο οποίο έχει γίνει η συγκεκριμένη ...χειρουργική τομή. Υπάρχουν και άλλα κατά μήκος του παραλιακού μετώπου.

Που βρίσκεται το πρόβλημα της μετάβασης στο κέντρο της πόλης από το χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου αλλά ...Πατρινά;

Στο γεγονός ότι πρέπει να περάσει μία ενεργή γραμμή τρένου, να πηδήσει τις μπάρες ασφαλείας και να διασχίσει ένα δρόμο με πυκνή κυκλοφορία.

Πράγματα δηλαδή με τα οποία ασχολούμαστε συνήθως όταν θρηνούμε για θύματα ή τραυματίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις