Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Μενεγάκη για Ματέο: «Αυτό που ζω τώρα, δε φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω»

Ελένη Μενεγάκη για Ματέο: «Αυτό που ζω τ...

Τι είπε για την καθημερινότητά της

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Madame Figaro και παραχώρησε μία συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση. Η παρουσιάστρια του Alpha, μίλησε για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο, την καθημερινότητα της με τα τέσσερα παιδιά και τον τρόπο που έχει μάθει να χειρίζεται τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

«Η ζωή μου μέχρι σήμερα μου έχει αφήσει μόνο όμορφες αναμνήσεις και ένα πολύ όμορφο σήμερα – δε μένω στις δυσκολίες, αν και βεβαίως υπήρξαν πολλές. Όχι, αυτό που ζω τώρα... δεν ξέρω... δε φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω...»., δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της, στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου.

Αλήθεια, πώς τα βγάζει πέρα με τέσσερα παιδιά μέσα στο σπίτι;

«Προς Θεού, όλα γίνονται. Εδώ τα βγάζουν πέρα γυναίκες με πολύ πιο δύσκολη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα, δε θα τα βγάλω πέρα εγώ; Αλίμονο! Είναι ίσως λίγο πιο πιεστικά, αλλά κι αυτό εξαρτάται από τις επιλογές και τις προτεραιότητές σου. Προφανώς κανείς δε με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε το Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το “δώρο” είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.  

Τι είναι αυτό που της λείπει στη ζωή της;

«Αυτό που χρειάζομαι και κυνηγάω πιο πολύ στη ζωή μου είναι ο χρόνος. Δε μου φτάνει ο χρόνος για όλα όσα πρέπει να κάνω κάθε μέρα, πράγματα για τα οποία πρέπει να έχω και δυνάμεις και ενέργεια και κέφι, όπως κάθε γυναίκα. Όλες δεν ψάχνουμε περισσότερο δημιουργικό χρόνο για την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, το σύντροφό μας, τους φίλους μας, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις μας; Λίγο χρόνο για εμάς; Μια στάλα ηρεμίας χωρίς να μας βομβαρδίζουν οι καθημερινές έγνοιες, τα άγχη, όλα όσα τρέχουμε να προλάβουμε; Αυτό έχω ανάγκη κι εγώ».

Και πρόσθεσε:

«Ναι, είμαι συγκεντρωτική! Και το ξέρω ότι είμαι! Είναι αυτό που λες στην αρχή “άσε, θα το κάνω κι αυτό εγώ, γιατί ξέρω πως πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα και χωρίς πολλές κουβέντες”. Και ξαφνικά βρίσκεσαι να τρέχεις για όλα και να αναρωτιέσαι γιατί», είπε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κατά κάποιο τρόπο, αποδεχτεί το γεγονός ότι απασχολεί η προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν, όπως τόνισε, όταν διαβάσει ένα δημοσίευμα που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στα παιδιά της. Πώς χειρίζεται τα δεκάδες δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή;

«Δεν έχω μια απλή απάντηση σ’ αυτό. Εξαρτάται από το γεγονός κάθε φορά. Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά, πιστεύω πως έχω μάθει να χειρίζομαι ψύχραιμα τα περισσότερα “χτυπήματα”. Αν όμως κάτι έχει να κάνει με τα παιδιά μου, αν μπορεί να τα επηρεάσει σοβαρά και να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή τους –ανάλογα με την ηλικία που βρίσκονται–, τότε εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Δε θα ήθελα όμως να μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά τι εννοώ».

Τέλος για τη σχέση της με το κοινό, η Ελένη Μενεγάκη, τόνισε ότι τίποτα δεν θεωρεί δεδομένο.
κάθε σεζόν, έχει αγωνία για την σχέση με το κοινό της.

«Η σχέση με τον κόσμο είναι σαν όλες τις σχέσεις μας: τις προσωπικές, τις επαγγελματικές, τις φιλικές, τις ερωτικές. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Τίποτα δε σου χαρίζεται. Προσφέρεις και παίρνεις, κάνεις λάθη, διορθώνεσαι, αλλάζουν, αλλάζεις. Είναι μια σχέση ζωντανή. Αλλά οπωσδήποτε η καθημερινή μου παρουσία στο “γυαλί” τόσα χρόνια, το μεγάλωμά μου ουσιαστικά μες στην τηλεόραση, έχει χτίσει σχέσεις αγάπης, καθημερινότητας, συνήθειας. Υπάρχει εθισμός, νομίζω, και από τις δύο πλευρές. Κι εγώ είμαι εθισμένη στον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου», ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight