Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάτρα: Το ωράριο της δημοτικής βιβλιοθήκης δεν εξυπηρετεί τους πολίτες

Πάτρα: Το ωράριο της δημοτικής βιβλιοθήκ...

Του Αναστάσιου Σκόνδρα

Με το παρον μηνυμα μου επιθμω να διαμαρτυρηθω εντονως για το ζητημα της δημοτικης βιβλιοθηκης και κυριως για το θεμα του ωραριου.

Η δημοτικη βιβλιοθηκη της Πατρας -η αρχαιοτερη στην Ελλαδα- εξυπηρετει εναν μεγαλο ογκο πολιτων, φοιτητων, μαθητων και αλλων ενδιαφερομενων απο την πάτρα και την ευρυτερη περιοχη. Το ωραριο λειτουργιας ομως σε καμια περιπτωση δεν εξυπηρετει προς την κατευθυνση αυτη. Η βιβλιοθηκη ανοιγει στις 7 το πρωι τις καθημερινες (;;;!!!!!!, δεν θα πάει κανεις για διάβασμα στις 7 το πρωι ΕΛΕΟΣ) και κλεινει στις 3.

Ειναι επισης κλειστη το Σαββατο το πρωι, την ημερα δηλαδη που θα εξυπηρετουσε σχεδον το συνολο των δημοτων, ολων των ηλικιων.

Ανοιγει ΜΟΝΟ δυο απογευματα την εβδομαδα και τερματιζει τη λειτουργια της στις 8 μ.μ. (πολυ νωρις!!!!!)  Το δε παιδικο τμημα ανοιγει αποκλειστικα και μονο ΕΝΑ απογευμα την εβδομαδα.

Δικαιολογιες περι ελλειψεως προσωπικου, οι οποιες κυκλοφορουν χρονια σε καμια περιπτωση δεν ειναι βασιμες.

Οπως ολοι αντιλαμβανομαστε μια βιβλιοθηκη, οφειλει να λειτουργει πρωτιστα προς το συμφερον του πολιτη. Ο πολιτης στηριζει το Δημο ηθικα και πνευματικα και ζητα αντιστοιχα την υποστηριξη και το σεβασμο του Δημου για την αρμονικη προαγωγη της κοινωνιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις