Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο σπουδαίος Κρητικός καλλιτέχνης Β. Σταυρακάκης στις 5 Δεκεμβρίου στην Πάτρα

Ο σπουδαίος Κρητικός καλλιτέχνης Β. Σταυ...

Στο γλέντι του Συλλόγου Κρητών φοιτητών της Πάτρας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Κρητών φοιτητών της Πάτρας διοργανώνει το μεγάλο του χειμερινό Κρητικό γλέντι.

Φέτος η εκδήλωση όπως μαρτυρούν και οι σχετικές διαφημιστικές αφίσες που ήδη έχουν μπει σε κεντρικά σημεία της πόλης της Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στο θέατρο της Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο, έχοντας ως προσκεκλημένο καλλιτέχνη, τον Βασίλη Σταυρακάκη στην φωνή και στο μαντολίνο.

Μαζί του θα είναι ο Ιάκωβος Πατεράκης στην λύρα, ο Αντώνης Σταυρακάκης στο μαντολίνο και το τραγούδι και ο Γιώργος Σταυρακάκης στο λαούτο και το τραγούδι, οι οποίοι και θα διασκεδάσουν τον κόσμο μέχρι το πρωί!

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η προσέλευση του κόσμου αναμένεται μεγάλη, γι αυτό είναι καλύτερο να προμηθευτείτε άμεσα την πρόσκληση σας για το γλέντι, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ με προπώληση φαγητού και θα μπορείτε να τις παραλάβετε την Παρασκευή 27/11 και από την Δευτέρα 30/11 έως την Πέμπτη 3/12, ώρα 20:00-21:30 και Παρασκευή 4/12 από τις 18:00-22:00, στα γραφεία του συλλόγου (Δοϊράνης 11) αλλά και στα τηλέφωνα:

6976858094 - ΧΡΙΣΤΙΝΑ (wu)

6949166967 - ΡΑΝΙΑ (cu).

Ο Βασίλης Σταυρακάκης θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της σύγχρονης κρητικής μουσικής παράδοσης. Μάλιστα έχει εμφανιστεί και δώσει συναυλία και στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture