Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μία δράση για καθαρό περιβάλλον την Κυριακή στην Πάτρα

Μία δράση για καθαρό περιβάλλον την Κυρι...

Συμμετέχει η Οικολογική Κίνηση Πάτρας

Η ΟΙΚΙΠΑ – Οικολογική Κίνηση Πάτρας συμμετέχει στην Παγκόσμια δράση για το Κλίμα με μία δράση που θα γίνει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Όλγας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα που στην Πάτρα διοργανώνεται από την ομάδα AVAAZ για να διεκδικήσουμε τη μετάβαση σε 100% καθαρή ενέργεια και να προστατεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Όλοι μαζί θα φτιάξουμε μια μεγάλη πράσινη καρδιά, γι’ αυτό φέρτε πλακάτ κι ένα πράσινο κομμάτι (χαρτί, μπουκάλι, πλαστικό κλπ) ανακυκλώσιμου υλικού.

Αυτή η δράση είναι μέρος της Παγκόσμιας δράσης για το Κλίμα. Στις 30 Νοεμβρίου, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συναντηθούν στο Παρίσι για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για μια διεθνή συμφωνία για το κλίμα. Γι’ αυτό την προηγούμενη μέρα, οι πολίτες θα κατακλύσουμε τους δρόμους όλου του κόσμου για να απαιτήσουμε από τους πολιτικούς να δεσμευτούν για 100% στροφή στην καθαρή ενέργεια. Μαζί μπορούμε να πείσουμε τους παγκόσμιους ηγέτες για μια συμφωνία που θα μας απαλλάξει από τη βρώμικη ενέργεια και θα προάγει την καθαρή ενέργεια για όλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις