Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μύρισαν Χριστούγεννα στο Αγρίνιο: Έτοιμο το Παγοδρόμιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Πλατεία Δημάδη

Μύρισαν Χριστούγεννα στο Αγρίνιο: Έτοιμο...

Στόχος του Δήμου Αγρινίου, είναι να δώσει χαρά σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η εφαρμογή του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου Αγρινίου, στο οποίο και φέτος ξεχωριστή θέση κατέχει το παγοδρόμιο, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Τις τελευταίες μέρες, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την κατασκευή του, εργάζονται πυρετωδώς με μόνο στόχο την χαρά και την ικανοποίηση των αγρινιωτών και κυρίως των παιδιών τους.

Στόχος του Δήμου Αγρινίου, είναι να δώσει χαρά σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, να βγάλει από το σπίτι τις οικογένειες και να προσδώσει εορταστικό παλμό και γιορτινό κλίμα στην πόλη. Ο γιορτινός διάκοσμος θα απλωθεί σε ολόκληρη την πόλη και τον Δήμο, ενώ για το αποτέλεσμα αυτό εδώ και αρκετό καιρό οι εργαζόμενοι του Δήμου, δουλεύουν φροντίζοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες που θα κάνουν και φέτος τη διαφορά!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Ετοιμάζουμε πολλές

εκδηλώσεις και εκπλήξεις που θα φιλοξενηθούν στις πλατείες του της πόλης. Το Εντευκτήριο του τρένου στην Πλατεία Μελίνα Μερκούρη, που βρίσκεται ενδιάμεσα από την Παλιά Αγορά, το παγοδρόμιο και το Χριστουγεννιάτικο χωριό, θα αποτελέσουν σημεία πραγματοποίησης πολλών εκπλήξεων και εκδηλώσεων» δήλωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία τόνισε πως «ο εθελοντισμός τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ αντίστοιχη ανταπόκριση, με αυτή των εθελοντών, υπήρξε και από φορείς του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο εορταστικό πρόγραμμα» πρόσθεσε στη «Σ» η κ. Παπαγεωργίου. Η φωταγώγηση και το εορταστικό κλίμα με τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται, θα διαρκέσουν για περίπου 40μέρες, ενώ το Χριστουγεννιάτικο χωριό, σύμφωνα με την κ. Παπαγεωργίου, θα περιέχει παραμυθούπολη, Άγιο Βασίλη, Λούνα Παρκ, παιχνίδια με ζωγραφική, κεραμική, θα φιλοξενήσει χορευτικά και θεατρικά σχήματα.

sinidisi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις