Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς γονείς: Παθολογικός τραυλισμός ή εξελικτικός φυσιολογικός τραυλισμός;

Ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς γονείς...

Χρειάζεται θεραπεία το παιδί μου;

Παθολογικός τραυλισμός ή εξελικτικός φυσιολογικός τραυλισμός; Να ξεκινήσω θεραπεία ή όχι; Ένα ερώτημα που βασανίζει γονείς αλλά και θεραπευτές, δεδομένου ότι μεγάλο ποσοστό παιδιών που τραυλίζουν θα θεραπευτούν φυσιολογικά στην προσχολική ηλικία. Από την άλλη, όλοι οι ενήλικοι με χρόνιο εδραιωμένο τραυλισμό, ξεκινούν ακριβώς έτσι στην αρχή, με την ελπίδα ότι είναι απλά ένα φυσιολογικό σύμπτωμα στη ροή της ομιλίας που παρατηρείται σαν κόμπιασμα.

Πόσο όμως μπορούμε να αφήσουμε το παιδί μας να τραυλίζει ριψοκινδυνεύοντας να σταθεροποιηθεί μία διακοπτόμενη ομιλία και να φτάσει ως την ενηλικίωση;

Πόσο θα μείνουμε άπραγοι αφήνοντας το παιδί μας αβοήθητο σε μία τόσο επίπονη κατάσταση, μην ξέροντας πραγματικά τι να κάνουμε;

Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει ουσιαστικές λύσεις, απαντήσεις καθώς και  τρόπους προσέγγισης  το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο με δεκαετή εμπειρία θεραπείας πάνω στις διαταραχές ροής – τραυλισμού νηπιακής ηλικίας (έως 5 ετών) και επταετή εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης ειδικών στα προβλήματα ροής της ομιλίας.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται Πρακτικό Σεμινάριο-Workshop Τραυλισμού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

•  Γονείς

•  Εκπαιδευτικούς

•  Λογοθεραπευτές

•  Εργοθεραπευτές

•  Ειδικούς παιδαγωγούς

•  Ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους

•  Φοιτητές όλων των ειδικοτήτων

Όσοι δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, έως 27/11, θα επωφεληθούν έκπτωσης 50%. Στην τιμή περιλαμβάνεται: βεβαίωση συμμετοχής, ελαφρύ γεύμα, καφές, εκπαιδευτικό υλικό, μπλοκ σημειώσεων, στυλό, παρακολούθηση σεμιναρίου, εργαστηριακό μέρος, βιντεοσκοπημένες συνεδρίες, εφαρμογή σε πραγματικά περιστατικά.

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Γίνετε και εσείς ειδικοίόχι για να μην εδραιωθεί ο τραυλισμός του παιδιού σας, αλλά για να μην ξανατραυλίσει το παιδί σας και να αποφύγετε τη διαδικασία του διλλήματος για το αν ο τραυλισμός του παιδιού σας είναι φυσιολογικός ή όχι. Γιατί, σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες, όλα είναι τόσο εύπλαστα που τίποτα ουσιαστικά δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα όταν είναι στην έναρξή του.

Το μεράκι μας είναι η ουσιαστική βοήθεια των ανθρώπων που μας χρειάζονται και η ανάγκη μας για συνεχή εξειδίκευση και ενημέρωση πάνω στις τελευταίες λέξεις της επιστήμης σε επίπεδο θεραπείας αναπτυξιακών προβλημάτων.

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής:

ΠΡΟΤΥΠΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΡΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΜΠΟΧΑΤΖΙΑΡ ΣΠ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΘΗΝΩΝ 231 ΑΓΥΙΑ
Τ. 2610 433 852
Ε mail : [email protected]
www.mpoxatziar.grwww.irlen.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being