Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Εγκαινιάζεται σήμερα το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά Αχαϊκών προϊόντων

Πάτρα: Εγκαινιάζεται σήμερα το ΚΕΛΛΑΡΙ 1...

Μαιζώνος 151 & Φιλοποίμενος

To Achaia Taste εγκαινιάζει το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με Αχαϊκά προϊόντα, στην Πάτρα, σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Από τις 12 το μεσημέρι έως το βράδυ, γνωρίζουμε το κατάστημα και τα προιόντα των Αχαιών παραγωγών. Το ΚΕΛΛΑΡΙ 151,  συγκεντρώνει στον καλαίσθητο χώρο του τους πιο ψαγμένους παραγωγούς και τις πιο ενδιαφέρουσες γεύσεις της Αχαΐας.

Ανοικτό από τις 9 το πρωί το ΚΕΛΛΑΡΙ 151 μας υποδέχεται αποκλειστικά με Αχαϊκά προϊόντα, όχι μόνο στα ράφια του, αλλά και στο μενού του. Ξεκινώντας το πρωί με ροφήματα, μόνον αχαιών παραγωγών και healthy snacks (από παραδοσιακό γιαούρτι με φρουτοσαλάτα και καρύδια, μέχρι μπάρες δημητριακών πατρινής βιοτεχνίας και energy mix ξηρών καρπών) και συνεχίζει με μους τυριών, ατομικές σαλάτες σε βάζα και αλμυρά κέηκς.

Στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151, όπως είναι προφανές και από την ονομασία του, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στα αχαϊκά κρασιά, καθώς θα λειτουργεί και ως wine bar, αποκλειστικά αχαϊκών ετικετών, ενώ υπάρχουν και κοκτέιλ με βάση το κρασί, καθώς και αφρώδης οίνος, επίσης τοπικών παραγωγών.

Δεν περιορίζεται όμως μόνο στον οίνο, καθώς θα προσφέρονται και όλα τα ποτά που παράγονται στην Αχαΐα, από ούζο και τσίπουρο μέχρι λικέρ, μοσχάτο και κοκτέιλ.

Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας από το ΚΕΛΛΑΡΙ 151 μπορείτε να ψωνίσετε για το σπίτι, ή να δημιουργήσετε το δώρο που θέλετε από μια μεγάλη γκάμα και εξαιρετικής ποιότητας Αχαϊκών προϊόντων, όπως κρασιά, ποτά, ζυμαρικά, λάδι, αλεύρι, ξηρούς καρπούς, γλυκά κουταλιού, μέλι, λουκούμια, ελαιοσάπουνα, κεραλοιφές και πολλά ακόμα. Μια επίσκεψη στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151 θα σας πείσει ότι στην Αχαΐα παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές.

Με κάθε Αχαϊκό προϊόν που αγοράζουμε στηρίζουμε την τοπική οικονομία, συμβάλλουμε να μείνουν και να επανεπενδυθούν τα χρήματα στον τόπο μας, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για να βρουν δουλειά οι δικοί μας άνθρωποι.

Γίνετε φίλοι με το ΚΕΛΛΑΡΙ 151 στο facebook εδώ

Τηλ. επικοινωνίας 2610 240872

ΚΕΛΛΑΡΙ 151

Μαιζώνος 151 & Φιλοποίμενος,

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight