Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Έρχονται Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Γωγώ Τσαμπά το σαββατοκύριακο στην γιορτινή Πάτρα

Έρχονται Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Γωγ...

Ο Μ. Χριστοδουλόπουλος θα τραγουδήσει το Σάββατο στο Κεφαλόβρυσο

Δύο γλέντια με παραδοσιακό χρώμα διοργανώνονται το ερχόμενο γιορτινό σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου 2015 στην Πάτρα, προπαραμονή και παραμονή της μεγάλης εορτής για την πόλη του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέου.

Όπως είδαμε σε διαφημιστικές αφίσες που έχουν τοποθετηθεί στην πόλη της Πάτρας στις 28 Νοεμβρίου 2015 το βράδυ σε γνωστό κέντρο – ταβέρνα στο Κεφαλόβρυσο θα έρθει για να τραγουδήσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης του λαικού και δημοτικού τραγουδιού Μάκης Χριστδοδουλόπουλος, ο οποίος κατάγεται από την Αμαλιάδα και έχει ερμηνεύσει πολλές γνωστές επιτυχίες όπως το περίφημο «Το προσκλητήριο».

Μαζί του αυτό το Σάββατο στην Πάτρα θα είναι και ο τραγουδιστής Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος καθώς και ο Θόδωρος Καμπουρίδης στο μπουζούκι. Όσο για την Κυριακή 29/11/2015 το βράδυ στην Οβρυά, στο Αρχοντικό της ευτυχίας θα εμφανιστεί γνωστό επιτελείο τραγουδιστών με επικεφαλής την Γωγώ Τσαμπά από την Λιβαδειά, η οποία έχει πει πολλά γνωστά κομμάτια όπως τα «Καγκέλια» και το «Δεν σου κάνω τον άγιο». Μαζί τους θα είναι και ο Σωτήρης Κόκκορης στο κλαρίνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life