Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Σε Ζάκυνθο και Πάτρα θα κάνουν live εμφανίσεις οι Imam Baildi

Σε Ζάκυνθο και Πάτρα θα κάνουν live εμφα...

Στην Πάτρα θα εμφανιστούν στην Αίγλη αυτό το Σάββατο

Οι “Imam Baildi” που έχουν ξαναερμηνεύσει με το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα κομμάτια όπως το «Πόσο λυπάμαι» που έχει πει η αξέχαστη Σοφία Βέμπο, επιστρέφουν σε δύο αγαπημένες πόλεις όπως η Ζάκυνθος και η Πάτρα για τις επόμενες ζωντανές τους εμφανίσεις, με νέο υλικό στις αποσκευές τους.

Πιο συγκεκριμένα τη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στο «Πορτοκάλι» στη Ζάκυνθο (Αργάσι-Ζάκυνθος, ώρα έναρξης 10 το βράδυ, είσοδος: 15 ευρώ και 12 ευρώ φοιτητικό) και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στη Πάτρα στην Αίθουσα Αίγλη στον πολυχώρο ψυχαγωγίας της Βέσο Μάρε, (οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, Προπώληση 10 ευρώ, είσοδος 12 ευρώ).

Όσον αφορά στο νέο υλικό, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του δημιουργού του smash hit “Disco Partizani”,  Shantel με τίτλο “Viva Diaspora”, στον οποίο οι Imam Baildi συμμετέχουν με δύο κομμάτια, ένα εκ των οποίων είναι το ξεσηκωτικό “The Streets where the Kids Have fan”.

Επίσης σε λίγο καιρό κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο live album του συγκροτήματος  από το οποίο έδωσαν στη κυκλοφορία το κλασικό πλέον “Πόσο λυπάμαι”.

Η νοσταλγική γοητεία της ερμηνεύτριας του γκρουπ Ρένας Μόρφη, η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka, η βαλκανική ζεστασιά του Γιάννη Δίσκου και οι στιβαρές πενιές του Αλέξη Αραπατσάκου, του Λάμπη Κουντουρόγιαννη και του Στέλιου Προβή πλαισιωμένες από την παραγωγική μαεστρία των αδελφών Φαληρέα, υπόσχονται δύο μοναδικές μουσικές βραδιές σε Ζάκυνθο και Πάτρα.

*Eκ των χορηγών επικοινωνίας του live των Imam Baildi στην Πάτρα είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life