Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεχίζονται οι μαχαιριές στη ΝΔ ακόμα και για τον Πλακιωτάκη- Ο Παπαμιμίκος θέλει να είναι Πρόεδρος!

Συνεχίζονται οι μαχαιριές στη ΝΔ ακόμα κ...

Γαλάζιος εμφύλιος

Στη Νέα Δημοκρατία η λέξη "εμφύλιος" δεν μπορεί να χαρακτηρίσει επαρκώς το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς μετά την παραίτηση Μεϊμαράκη και Παπαμιμίκου, τώρα αρχίζει και νέος πόλεμος για το κατά πόσο ο κ. Μεϊμαράκης μπορούσε να ορίσει μεταβατικό πρόεδρο.

Η απόφαση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη να ορίσει τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Πλακιωτάκη στη θέση του μεταβατικού προέδρου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ξανά στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιο είναι όμως το παρασκήνιο της νεάς κόντρας

Μετά την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, ο κ. Παπαμιμίκος εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και δήλωσε πως κωλύεται να προεδρεύει στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ που θα κρίνει ποιά εταιρεία θα αναλάβει τις εκλογές.

Μόλις άκουσαν τα περί κωλύματος του κ. Παπαμιμίκου τα μέλη της εφορευτικής Επιτροπής ξαφνιάζονται και προτείνουν το μέλος της Επιτροπής ο κ. Κόκκαλης να συγκεντρώσει υπογραφές για να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του κ. Παπαμιμίκου για να τον διώξουν από το κόμμα.

Μόλις ενημερώθηκε ο κ. Παπαμιμίκος για το παρασκήνιο αυτό, κατέβηκε στα γραφεία της ΚΕΦΕ και εξηγεί στα μέλη της Επιτροπής πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί γιατί δεν το ορίζει το καταστατικό, κάτι που όντως ισχύει.

Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο κ. Παπαμιμίκος έσπευσε να δηλώσει ότι κωλύεται να προεδρεύει της ΚΕΦΕ για ένα και μοναδικό λόγο. Διότι επιθυμεί να προεδρεύει της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Παπαμικό να είναι ιδιαίτερα θυμωμένος με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που όρισε μεταβατικό πρόεδρο τον κ. Πλακιωτάκη.

Την ίδια ώρα, που εξελίσσονται όλα αυτά τα ευτράπελα στη Λεωφόρο Συγγρού, έξω από τη Βουλη, πολλά είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δηλώνουν πως ο κ. Μεϊμαράκης ως μεταβατικός πρόεδρος δεν μπορούσε να ορίσει τον κ. Πλακιωτάκη στη θέση του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μεϊμαράκης: Παραιτούμαι από πρόεδρος της ΝΔ- Στη θέση του ο κ. Πλακιωτάκης- Παπαμιμίκος: Συγγνώμη για την αναστάτωση... - Κωλύομαι να προεδρεύω της ΚΕΦΕ

 

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις