Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το πρώτο EDTECH ACADEMY στην Ελλάδα από την Πατρινή KNOW HOW

Το πρώτο EDTECH ACADEMY στην Ελλάδα από ...

Πρωτοπόρος εταιρεία στον σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας ψηφιακών εκπαιδευτικών προιόντων

Η Πατρινή KNOW HOW, πρωτοπόρος Πανελλαδικά στον σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας ψηφιακών εκπαιδευτικών προιόντων, εχει την χαρά να ανακοινώσει την δημιουργία του πρώτου EDTECH ACADEMY στην Ελλάδα, το οποίο θα ξεκινήσει σε Αθήνα και Πάτρα την δραστηριότητα του τον Φεβρουάριο του 2016.

Αποκλειστικός σκοπός της Ακαδημίας αυτής θα είναι η παρουσίαση, ενημέρωση και επιμόρφωση γύρω απο τις εξελίξεις στην σχέση Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας σε μια σειρά απο πεδία της επιστημονικής και επαγγελματικής δράσης.

Μέσα απο κύκλους σεμιναρίων και συζητήσεων με τον συντονισμό ειδικών απο τον Ακαδημαικό αλλά και Επιχειρηματικό χώρο, ο οποιοσδήποτε απο τον χώρο της εκπαίδευσης, των επιστημών και των Τεχνών, των νέων τεχνολογιών και φυσικά απο τον χώρο των επιχειρήσεων, θα γίνει συμμέτοχος πληροφοριών και γνώσεων για το πως μπορεί να κατανοήσει, εφαρμόσει ή και διαμορφώσει εργαλεία εκπαίδευσης κ τεχνολογίας στο χώρο δράσης του.

Τα πεδία των δυνατοτήτων που προκύπτουν απο αυτή την εκρηκτική διάδραση εκπαίδευσης και τεχνολογίας θα πολλαπλασιαστούν.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τον τρόπο συμμετοχής στο EDTECH ACADEMY θα δοθούν άμεσα το επόμενο διάστημα.

Know How
Educational Services
Maizonos 159
26221 Patras
Tel: +30 2610 222 227
e: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά