Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Δήμαρχος ζητά παράταση για τους πενταμηνίτες του κοινωφελούς οργανισμού

Πάτρα: Ο Δήμαρχος ζητά παράταση για τους...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Επιστολή σε Κατρούγκαλο και Κουρουμπλή

Επιστολή στους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο και Εσωτερικών και Κοινωνικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, έστειλε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με την οποία ζητά την παράταση των εργαζομένων στον Κοινωφελή Οργανισμό του Δήμου, που έχουν προσληφθεί με πεντάμηνη σύμβαση.

Η επιστολή του Δήμαρχου έχει ως εξής:

 

«Κύριοι Υπουργοί

Ο Δήμος μας στα πλαίσια υλοποίησης της δημόσιας πρόσκλησης με αριθμό 2/2015 περί κοινωφελούς εργασίας προέβη στην  πρόσληψη 452 εργαζόμενων από 7/7/2015 μέχρι σήμερα.

Στις τεράστιες ανάγκες που η έλλειψη προσωπικού έχει δημιουργήσει στις Υπηρεσίες μας, η έλευση των υπόψη εργαζόμενων προσέδωσε σημαντική βοήθεια στο έργο των Υπηρεσιών.

Ωστόσο οι πέντε (5) μήνες εργασίας ολοκληρώνονται από 7/12/15 και οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς δεν διασφαλίζουν την εγγραφή τους στο ταμείο ανεργίας αφού υπολείπονται ενσήμων για την υπαγωγή τους στο ταμείο.

Για τους λόγους αυτούς, ζητούμε την παράταση της κοινωφελούς αυτής εργασίας για τουλάχιστον τρεις (3) μήνες, χρονικό διάστημα που είναι ικανό για να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων προκειμένου να εγγραφούν στο ταμείο ανεργίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα - Σύσκεψη σήμερα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις