Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι αγαπημένοι Xaxakes σε μια μοναδική live εμφάνιση απόψε στο ΠΟΠ-ΧΟΡΝ για το The Best Comedy Week!

Οι αγαπημένοι Xaxakes σε μια μοναδική li...

Με ελεύθερη είσοδο από τις 22.00 στο πάνω μέρος της Κολοκοτρώνη

Μια σπάνια live εμφάνιση συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του πρώτου φεστιβάλ κωμωδίας The Best Comedy Week, που διοργανώνει το thebest.gr με την υποστήριξη της ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ.

Πρόκειται για το αγαπημένο συγκρότημα Xaxakes που θα εμφανιστεί απόψε μετά τις 22.00 στο ΠΟΠ ΧΟΡΝ. Οι Xaxakes πιστοί ακόμα στην αντισυμβατική, πρωτοποριακή φιλοσοφία τους έρχονται μια ξεχωριστή ροκ βραδιά με υπέροχες μουσικές και ελεύθερη είσοδο!

 

 

Οι Xaxakes είναι το εκφραστικό όχημα του τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργού Γιάννη Νάστα. Τo ντεμπούτο άλμπουμ τους «Hey Mister Όμορφε» κυκλοφόρησε το 1996 ως ανεξάρτητη παραγωγή. Δύο χρόνια αργότερα, όταν επανεκδόθηκε από νέα ετικέτα, είχε πλέον τίτλο το όνομά τους.

Το pop-rock υβρίδιο που καταγραφόταν στη δουλειά τους αυτή παρουσίαζε σαφείς αναφορές στο έργο του Frank Zappa, αναδεικνύοντας μια αυστηρά προσωπική οπτική. Το 2000 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ τους «Casanova» ενώ το τραγούδι τους “Αu Revoir” ακούστηκε στην ταινία “Ο καλύτερος μου φίλος” του Λάκη Λαζόπουλου. Το 2009 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Το valse των ελαφιών» από την Archangel Music.

 

 

Μια σειρά από θεατρικές κωμωδίες, παραστάσεις stand-up comedy και ξεχωριστά live φιλοξενούνται στο θέατρο act, στο θέατρο Επίκεντρο και σε άλλους χώρους της πόλης, στο μεγαλύτερο event γέλιου που έχει γίνει ποτέ στην Πάτρα.

Υποστηρικτές events: CBL, Γνώση (Μελέτη-Δημιουργία), Galaxy City Hotel, Tag, ΠΟΠ-ΧΟΡΝ, KISS FM

The Best Comedy Week | The Funny Side of Life

29/11 με 06/12 στην Πάτρα!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture