Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή είναι η Ζωή από την Ηλεία, που έδωσε ζωή με τον θάνατό της

Αυτή είναι η Ζωή από την Ηλεία, που έδωσ...

"Έσβησε" για πάντα το χαμόγελο της 37χρονης Ζωής Μπεκρή

Το όνομά της, η ίδια η Ζωή… Το νήμα της κόπηκε πρόωρα και άδικα… Το χαμόγελό της «έσβησε» για πάντα. Ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, με θετική αύρα, με ζωντάνια, έφυγε δίπλα από τα αγγελούδια της – ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών και ένα αγοράκι 1 έτους - το σύζυγό και την οικογένειά της. Η Ζωή Μπεκρή, μετά από δέκα ημέρες άνισης μάχης, υπέκυψε χθες. Η οικογένειά της με μία πραγματικά γενναία απόφαση δώρισε τα όργανά της για να δώσει με το θάνατό της ζωή σε αρκετούς συνανθρώπους της…


Η 37χρονη Ζωή Μπεκρή μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, διαγνώστηκε πως είχε υποστεί ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ήταν εξαιρετικά σοβαρό και υπήρχαν εκτιμήσεις για μη αναστρέψιμη κατάσταση. Όμως η οικογένειά της, δεν θέλησε να σβήσουν έτσι οι όποιες ελπίδες, όποιες πιθανότητες μπορεί να υπήρχαν για αναστροφή της κατάστασης. Η Ζωή από το κρεβάτι της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, πάλεψε με τις προσευχές εκατοντάδων φίλων της και της οικογένειάς της σε αυτή τη μάχη να τη συνοδεύουν, όμως δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια.


Από εκεί και ύστερα ένας τόσο νέος άνθρωπος θα μπορούσε να συνεχίσει να ζει μέσα στο σώμα άλλων συνανθρώπων της, με την απόφαση της οικογένειάς της, να δωρίσει τα ζωτικά της όργανα.Η κηδεία της έως αργά το βράδυ της Κυριακής δεν είχε γίνει γνωστό πότε και που θα γίνει.

Πάτρα:Από τη Θεσσαλονίκη έως τη Γερμανία- H 37χρονη χάρισε ζωή -Πολύωρη επιχείρηση μεταφοράς οργάνων από το ΠΓΝΠ


ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις