Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Ο UP FM γίνεται 13 χρονών και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι!

Πάτρα: Ο UP FM γίνεται 13 χρονών και το ...

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στο YiaΠi – Terazza

Ο UP FM, o Σταθμός του Πανεπιστημίου Πατρών, γίνεται 13 χρόνων και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στο YiaΠi – Terazza.

Η ιδέα για τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού του Πανεπιστημίου Πατρών σχηματίστηκε το 2002, αφού υπήρχε η ανάγκη να ακούγεται η φωνή του Πανεπιστημίου στα ερτζιανά μέσα από ποιοτικές μουσικές επιλογές, πολιτιστικά σχόλια και ειδήσεις από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Έναν χρόνο αργότερα η ιδέα υλοποιήθηκε και ο σταθμός του Πανεπιστημίου ήταν γεγονός! Στις 10 Ιουνίου 2003 ο UP FM, από τα αρχικά University of Patras, ξεκίνησε να εκπέμπει και μαζί του άρχισε και η ιστορία ενός από τους πιο οργανωμένους πανεπιστημιακούς σταθμούς της χώρας και μιας δραστήριας πολιτιστικής ομάδας του Πανεπιστημίου.

Από το 2003 και για 10 χρόνια ο σταθμός εξέπεμπε ραδιοφωνικά το πρόγραμμά του μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΑ Πάτρας στους 92,5 – 89,9 – 93,9 μεγακύκλους, για δύο ώρες κάθε μέρα.

To 2004 εγκαινιάζεται ο διαδικτυακός τόπος upfm.upatras.gr και από το 2009 ξεκινά η εκπομπή 24ωρου προγράμματος του UP FM μέσα από εκεί. Το ταξίδι του συνεχίζεται στα ερτζιανά και για έναν χρόνο φιλοξενείται στη συχνότητα του Δυτικού στους 103,7 για τη ραδιοφωνική χρονιά 2013 – 2014. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 το πρόγραμμα του UP FM μεταδίδεται όλο το 24ωρο μέσα από τη συχνότητα του Ημέρα FM στους 90,4.

«Αυτός είναι ο δεκατριάχρονος UP FM! Και επειδή ο δέκατος τρίτος χρόνος είναι και ο τυχερός, το γιορτάζουμε με ένα μεγάλο πάρτι.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στις 21.30 ο UP FM σας περιμένει στο YiaΠi – Terazza (πάροδος Δρακοπούλου), να χορέψετε και να διασκεδάσετε παρέα με τις μουσικές των ραδιοφωνικών παραγωγών του για τα #13UPyears. Δεν θα λείψει κανείς!

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη των ESN UOPA, AEGEE, ESN We.G. και EESTEC LC Patras», τονίζεται στην ανακοίνωση του σταθμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View